Home Redactie Partyreports Toffler presents Luigi Madonna
Toffler presents Luigi Madonna
Daar gaan we een mooie avond tegenmoet. Eerste keer Toffler en dan ook nog eens met Luigi Madonna. Wat kan iemand nog meer willen op haar vrijdagavond? Onder normale omstandigheden zou ik thuis zitten met een brak hoofd om uit te rusten van studentenavond op het Plein, maar vandaag niet! Al een tijdje keek ik hiernaar uit. Luigi Madonna. Een regelrechte drumcode-held. Nog niet zo lang geleden had ik hem ook nog gezien op ade, maar dan in de Gashouder op Awakenings Drumcode. Ook een perfect geslaagd avondje en dan nu weer. Ik kan mezelf zonder twijfel een bofkont noemen. Totdat we de trein missen. Helaas.

We komen om kwart voor 1 aan bij de Toffler. Ik voel de lichte zenuwen al in mijn onderbuik een beetje rondspringen als ik de trap naar beneden loop. Ik had al redelijk wat goede verhalen gehoord over de Toffler en ik was benieuwd. Madonna was al lekker aan het draaien en ik zag heel wat mensen lekker bewegen en hun dansjes doen. Mensen stonden volop in de rij voor de munten en zelf zat ik gehurkt voor mijn kluisje. Snel deed ik mijn spullen weg en kon ik niet wachten tot ik zelf ook mijn dansjes kon doen. Hoppa. We zijn er klaar voor. Met een combinatie van dansen en lopen gaan we richting de menigte. Overal waar ik kijk zie ik mensen alleen maar genieten en we banen ons een weg tussen de mensen door.

In het begin als ik dans en de ruimte een beetje in me opneem lijkt het allemaal best wel klein, maar daar kwam ik wel even op terug later op de avond. De zaal was langer gemaakt, precies zoals een vriendinnetje mij vertelde die de week daarvoor naar 'Gem Sessions' was geweest met onder anderen Egbert en Secret Cinema. In één woord: tof. In de tussentijd is het een volle bak en staat Madonna lekker te draaien. Deuntjes waar iemand zoals ik en nog veel meer mensen om mij heen lekker op kunnen beuken. Nu moet ik zeggen dat het wel jammer was dat Madonna niet meer van zijn eigen platen draaide, maar de platen die er werden gedraaid waren lekker. Ze gingen van de ene naar de andere vloeiend in elkaar over. Iets wat Madonna wel stukken beter deed dan Kaakgraag en Geweld die ook wel goede platen draaiden, maar waarvan de overgang net iets beter kon.

Op dat moment was het alweer half 5 en weer tijd om richting Den Haag te gaan. Maar dit kon ik zeker wel een geslaagd avondje noemen. 11 december ben ik er zeker weer bij met Alan Fitzpatrick!

Lisette

Share/Save/Bookmark