Home Redactie Partyreports Strandclub WIJ opent spectaculair
Strandclub WIJ opent spectaculair

wijAfgelopen zondag begon voor de Scheveningse Strandclub WIJ het zomerseizoen. De populaire hotspot liet dat niet stilletjes voorbij gaan, maar opende met een Grand Opening. Een rode loper, oesters, champagne en een vette line up. De WIJ trok alle registers open om het publiek een topavond te bezorgen.

Tussen 6 en 8 uur stroomde de WIJ vol met voornamelijk Haags hip publiek. Gekleed in de nieuwste damesmode en stoere herenlooks, trotseerden de feestgangers het herfstweer. Eenmaal binnen werden zij snel opgewarmd door de zomerse muziek, de heerlijke drankjes en de mooie gastvrouwen.

Volle dansvloer met swingende muziek en zwoele vocals
De sfeer zat er dan ook goed in en de dansvloer stroomde snel vol. Eduardo Ramirez, BasB, Robèr, GUS, Fedor Limjoco en Deejay Laurenzo zorgden voor vette tech- en deephouse tracks. Cohones & Julian en Frank the Tank gaven deze tracks een zomerse vibe met aanstekelijke percussie en saxofoon.
De coverband Soulbeach Live zorgde voor afwisseling in het elektronische muzikale spektakel. Met soulclassics, jaren 70 disco en de allernieuwste top 40 hits wisten de strak-in-het-pak-geklede heren het publiek van begin tot einde in beweging te houden. Het overheerlijke vocale sausje op al dit lekkers was te danken aan Lee McKing. Heerlijk om te horen en te zien! 

Grand Opening WIJ belooft mooie zomer
Uiteindelijk bleef het tot 12 uur gezellig en druk in Strandclub WIJ. De sfeer, de mooie jurkjes, hoge hakjes, lachende gezichten en lekkere muziek van deze Grand Opening beloven een mooie zomer. En daarom was dit feest van Strandclub WIJ een mooie aftrap!

Share/Save/Bookmark