Home Redactie Partyreports Zomerse sferen bij gezellige Grand Opening van Gotcha Beachlounge Club
Zomerse sferen bij gezellige Grand Opening van Gotcha Beachlounge Club

strandborrel_gotchaAfgelopen zaterdag opende Gotcha Beachlounge Club de deuren met een Grand Openingsparty. Vooraf beloofde het een waar spektakel te worden, achteraf kunnen we stellen dat dit goed gelukt is door een uitverkochte editie. Van begin tot einde was het een supergezellig feest met heerlijke muziek en vrolijke enthousiaste mensen die duidelijk zin hebben in de zomer.

Line up
Het enthousiaste voornamelijk Haagse publiek werd getrakteerd op nationale en internationale DJ’s zoals Erick-E, Fedor Limjoco en de Zweedse Malin Ross. Zij zorgden van begin tot eind voor een bomvolle dansvloer. Ook Miss J’amore en *Cohones deden een swingende duit in het zakje. Rond middernacht overgoot percussionist Glenn Helder de dansende menigte met een saus van ritmische drums. De organisatie was in handen van Humphrey Romswinckel en Sandy van der Voort. Zij weten hoe je een feestje moet bouwen. Dat was zaterdag goed terug te zien aan de lachende en vrolijke gezichten van de feestgangers. Zij zorgden voor een fantastische sfeer die past bij een zomers strandfeest. 

Logistiek dik voor elkaar
Iedereen vindt het fijn om bij een feest niet in allerlei wachtrijen te belanden. Zaterdag was dat dik voor elkaar! De vriendelijke beveiligers zorgden voor een efficiënte entree, en ook bij de garderobe en muntverkoop was je snel aan de beurt. Er was voldoende barpersoneel en zij wisten van aanpakken. Ook bij de bar waren geen ellenlange wachtrijen of opstoppingen te bespeuren. Daarbij waren de drankprijzen zeer acceptabel. Je betaalde bijvoorbeeld voor een biertje 2,50. Op vergelijkbare feesten betaal je vaak 3 euro of meer. Kortom hulde voor logistieke organisatie en de prijzen!

Gotcha Beachclub
De Gotcha Beachloungeclub zit in het centrum van Kijkduin. Je kunt er vlakbij parkeren en dan loop je zo het strand op. Gotcha is zeer sfeervol ingericht en je kunt er in een relaxte sfeer een goed hapje eten. Er is veel mogelijk bij Gotcha, denk dan aan strandactiviteiten zoals Expeditie Robinson, zeskamp of kickbiken. En op 26 mei vindt er bijvoorbeeld de Go4Kidz plaats. Verder worden er regelmatig gezellige zaterdagborrels georganiseerd. Ook grote dancefeesten zijn de Gotcha-crew niet onbekend. De tofste DJ's en lekkerste beats knallen dan over het strand heen.

 

Share/Save/Bookmark