Home Redactie Partyreports Strandclub WIJ opent seizoen spectaculair
Strandclub WIJ opent seizoen spectaculair

WIJAfgelopen zondag zette Strandclub WIJ in Scheveningen de deuren wagenwijd open voor het seizoen 2013 met een grand opening. Ruim duizend mooi aangeklede feestgangers waren getuige van een groots opgezet zomerspektakel. Ritmische muziek zorgde van begin tot eind voor een overvolle dansvloer. Dat het buiten rond het vriespunt was, deerde voor geen meter!

Strandclub WIJ is al jarenlang een populaire strandclub aan de boulevard van Scheveningen. De WIJ geeft regelmatig feesten waar de spetters van afvliegen. Daarnaast kun je er terecht voor een lekker drankje en een goede maaltijd. Natuurlijk kun je er ook volop genieten van het zomerse weer. De inrichting is sfeervol en zeer royaal. Dit seizoen hanteert de WIJ de slogan ‘MINDER IK, MEER WIJ”. In deze financieel barre tijden een prima uitgangspunt!

Muziek in goede handen
In de line up stonden de dj’s Roul & Doors, Laurenzo, Fedor Limjoco en Diephuis. Zij werden muzikaal ondersteund door iSax en percussionist Frank the Tank. MC Choral zorgde voor de vocale ondersteuning. De muziek was in zeer goede handen en alle dj’s voelden exact aan waar de dansende menigte behoefte aan had. Met groot enthousiasme trakteerde zij de voornamelijk Haagse partypeople op ritmische en zeer dansbare house. Het publiek reageerde hierop zeer positief en zo hier en daar leek het in de WIJ op Braziliaans carnaval. Mooi uitgedoste danseressen gaven het feest een extra dimensie en de prima service van het snelle barpersoneel maakte het af. Helaas viel de muziek tweemaal uit doordat iets te enthousiaste feestgangers het mengpaneel op een drankje trakteerden. Maar dat losten de vakkundige technici snel op. Mooi was hierbij het improvisatietalent van Frank the Tank. Hij nam de muziek met zijn percussie over en het feest ging gewoon door. Waarna de beats snel weer uit de luidsprekers galmden.

 Kwaliteit en oog voor detail
Veel barpunten, een goed georganiseerde garderobe en extra mogelijkheden voor een sanitaire stop zorgden nauwelijks voor wachtrijen. De inrichting was dik in orde met een aparte danszaal en voldoende mogelijkheden om ergens lekker neer te ploffen op één van de vele loungebanken. Het was zondag prettig toeven in Strandclub WIJ waar ze oog hebben voor kwaliteit en detail. Ga er met Pasen maar eens brunchen!

Share/Save/Bookmark