Home Redactie Partyreports Grotesque ‘In Search Of Sunrise 10 - Australia’ by Richard Durand
Grotesque ‘In Search Of Sunrise 10 - Australia’ by Richard Durand

grotesque

Op zaterdag 19 mei stond de ‘In Search Of Sunrise editie’ van Grotesque op het programma! Dit voorjaar lanceert Richard Durand het tiende deel van deze wereldwijde en succesvolle compilatiereeks. De kick-off begon in Nederland en PR Events organiseerde deze in de prachtig witte aangeklede Central Studios in Utrecht. De verachtingen waren hooggespannen voor deze  exclusieve belevenis.

Dream come true
Een paar minuten voor het grote moment sprak Dancevenue met Richard Durand. ‘Het gaat een fantastische avond worden, ik heb er ontzettend veel zin in! Het is werkelijk een dream come true om al deze mensen weer te zien, de meeste zijn namelijk ‘die hard’ fans. Ik proef de sfeer en geniet volop. Australië is voor mij absoluut één van de mooiste landen ter wereld. Ik tour er niet voor niets twee keer per jaar doorheen. Het land en de mensen daar geven me veel positieve energie. Deel 10 van In Search of Sunrise is dan ook een eerbetoon aan dit prachtige land", aldus Durand zelf. Het is van zijn gezicht af te lezen hoeveel zin hij heeft in deze avond. Nadat hij een aantal mensen begroet op de VIP, betreed hij het podium en begint aan zijn kunststuk.

Line-up
Richard Durand zorgde met zijn drie uur durende set voor een indrukwekkende avond en bewijst opnieuw dat hij bij de top behoort. Zonder problemen zorgde hij voor een dansende menigte en kreeg alle handen de lucht in. Richard Durand weet zijn publiek te boeien en de aandacht goed vast te houden. De special guest van vanavond was Simon Patterson. Deze Engelse DJ draaide alsof zijn leven ervan af hing. Alex O’Rion, Artento Divini, RAM en het Duitse duo Kyau & Albert maakte de line-up compleet. En na afloop waren de enthousiaste reacties van de feest menigte niet te tellen.  “Wat een wereldavond” , ‘arghhh, ik wil nog niet naar huis” en “ik stap rechststreeks uit een droom”, waren enkele reacties die Dancevenue kon noteren.

Dresscode
Australië is het thema voor de tiende editie van “in search of Sunrise”. De dresscode voor deze avond was blauw en wit, gerelateerd aan de vlag van Australië. Een fantastisch kleureffect was het gevolg. De dansende menigte werd voorzien van vers fruit en heerlijke ijsjes. De witte loungebanken en de kaarsen maken het plaatje compleet. De rozen die de vrouwelijke gasten aan het eind van de avond aangeboden kregen waren de kers op de taart. Het was een luxe feest en dat proefde je aan alle kanten.  Grotesque en dat was het.

A little tast of Australia with Richard Durand. Feel the vibe!

Linda van der Mespel

 

Share/Save/Bookmark