Home Nieuws Releases FFWD Dance Parade 2007 - The Album
FFWD Dance Parade 2007 - The Album
ImageTer gelegenheid van de elfde editie van de FFWD Fit For Free Dance Parade is ‘The Album' uitgebracht. De CD is net als vorig jaar gemixt en gecompileerd door de Bredase dj Dazzle en staat garant voor een spetterende impressie van de FFWD Fit For Free Dance Parade.

'FFWD Dance Parade 2007 - The Album' geeft een perfect beeld van de grote diversiteit aan stijlen die tijdens het grootste outdoor dance event van Nederland te horen zijn. Op de echt harde stijlen na zijn alle dancestromingen van de FFWD Fit For Free Dance Parade op het album vertegenwoordigd, in een mix van tech-house, electro-trance, tech-trance en een vleugje techno. De CD kent ondermeer tracks van Steve Angello, Danny Freakazoid, Trentemoller, Leon Bolier en Dazzle. Ook is de themesong van de FFWD Fit For Free Dance Parade van Peter Gelderblom & Brian Dalton feat. MC Gee op de CD vertegenwoordigd. 

Zaterdag 11 augustus aanstaande vindt de FFWD Fit For Free Dance Parade voor de elfde keer plaats in Rotterdam. Met veertig deelnemende wagens is het een van de grootste parades van Europa. De parade rijdt dit jaar een andere en vooral langere route. Het startpunt is de Rochussenstraat in het centrum van Rotterdam, waar alle wagens tussen 14.00 en 15.00 uur voor een warming up staan opgesteld. Om 15.00 uur gaat de eerste wagen rijden. Ook Dazzle rijdt mee, met wagen 29. Hij zal net als de voorgaande twee jaar solo draaien op zijn wagen, die wordt gesponsord door Bar-Dancing Kerkplein en Chupa Chups.

Dazzle is met zijn energieke sets gemiddeld twee tot drie keer per week in clubs door heel Nederland en daarbuiten te horen. Sinds 1994 is hij als dj te vinden in de clubs, net als Tiesto gestart in de Spock en sindsdien actief in binnen- en buitenland. Zijn draaistijl is een combinatie van techhouse, electrotrance, techtrance en techno, altijd voorzien van een energieke drive die woordelijk moeilijk te omschrijven valt, maar op de dansvloer perfect tot zijn recht komt. In 2007 kende Dazzle ondermeer een prachtig hoogtepunt op Trance Energy en tourde hij door Noorwegen. Meer informatie over Dazzle en de release van FFWD Fit For Free Dance Parade - The Album is te vinden op www.djdazzle.com en www.ffwdfitforfreedanceparade.com.


01. Peter Gelderblom & Brian Dalton feat. MC Gee - The Catwalk (Spinnin' Records)
02. Leon Bolier presents Precursor - Canis Major (Spinnin' Records)
03. Cara Dillon vs. 2Devine - Black Is The Colour (Anjunabeats)
04. Moonbeam - See The Difference Inside (Black Hole Recordings)
05. DJ Observer & Daniel Heatcliff - Interference (Five AM Records)
06. Trentemøller - Always Something Better (Poker Flat Recordings)
07. George Acosta feat. Truth - War of Hearts (Five AM Records)
08. R&Y Meet Jan Johnston - It's Cold Outside (Mostiko)
09. Danny Freakazoid - You Are The Leading Man (Digidance)
10. Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 - A Life Less Ordinary (Be Yourself Music)
11. D-Factor - Mystique (Armada Music)
12. Dazzle - Shadow Dancing (Monster Tunes)
13. Leon Bolier - Summernight Confessions (Spinnin' Records)
14. Dazzle vs. Octagen - Continuous (Five AM Records)
15. Pascal Feliz & Nenes - Platinum (Be Yourself Music)
16. Steve Angello - Teasing Mr. Charlie (Size Records)
Share/Save/Bookmark