Home Nieuws Releases REAL EL CANARIO - “U ROCK�
REAL EL CANARIO - “U ROCK�

ImageDeze week komt de welbekende DJ / Producer Real El Canario uit met zijn debuutsingle “U Rock�, bij EMI Music Holland. Naast dat het zijn eigen productie is, debuteert hij ook met zijn nog nooit eerder vertoonde skills als MC.

 

Real el Canario heeft zijn sporen de afgelopen jaren goed verdiend. Als je in Nederland naar een Urban feest gaat, hoor je meer dan alleen hip hop, R&B en dancehall. Real el Canario heeft hier alles mee te maken en heeft de afgelopen paar jaren een ware trend gezet. Zijn unieke en gewaagde draaistijl; een mix van pop, rock, house, R&B, latin, kreeg al gauw de naam Eclectic. in 2004 groeide deze style uit tot een hype in de clubscene. Real werd o.a. daarvoor verantwoordelijk gehouden en kreeg de welverdiende titel godfather of the Eclectic sound. Zelf noemt hij zich niet Eclectic, maar een Hip Hop DJ, die vanuit een Hip Hop perspectief draait zonder grenzen.

Real el Canario’s succesvolle clubavonden “El Barrio ~ El Culto La Vida�, die elke derde vrijdag van de maand in Thalia Lounge Rotterdam plaatsvinden, zijn ook zeer succesvol en altijd uitverkocht. Samen met collega DJ’s en percussionisten maakt Real elke avond tot een hoogtepunt. El Barrio is binnen zeer korte tijd uitgegroeid tot een van de meest succesvolle sold out club avonden van Nederland.

Real staat er om bekend dat hij zich niet aan de regels houdt. Zijn brutaliteit is erg in zijn  muziek te horen en zijn nieuwe single “U Rockâ€? is het antwoord op wat er allemaal gaande is in de Latin Industry. Naast zijn gewaagde productie showt hij zijn nooit eerder vertoonde skills als MC. Zijn sexy flirtende lyrics die de hele club doen bouncen, is te zien in zijn videoclip. De videoclip van “U Rockâ€? draait al op The Box, Clipcode 675.

Real el Canario kent geen grenzen!

www.realelcanario.net / www.elbarrio.nl

Share/Save/Bookmark