Home Nieuws Releases Sneakerz op het strand CD3
Sneakerz op het strand CD3
ImageDe derde Sneakerz CD is een feit! Na twee succesvolle voorgangers (deel 1 mixed and compiled by Fedde le Grand & Gregor Salto, deel 2 door Erick E & Lucien Foort) mochten voor deze compilatie ‘Sneakerz op het strand' DJ's Funkerman & Baggi Begovic samen de studio induiken. Twee upcoming artiesten van het moment, die de zomerse housesound luid en duidelijk weten over te brengen.
HIJ IS ONDERWEG...

SNEAKERZ OP HET STRAND CD3
MIXED AND COMPILED BY FUNKERMAN & BAGGI BEGOVIC

De derde Sneakerz CD is een feit! Na twee succesvolle voorgangers (deel 1 mixed and compiled by Fedde le Grand & Gregor Salto, deel 2 door Erick E & Lucien Foort) mochten voor deze compilatie ‘Sneakerz op het strand' DJ's Funkerman & Baggi Begovic samen de studio induiken. Twee upcoming artiesten van het moment, die de zomerse housesound luid en duidelijk weten over te brengen.
 

Wat te verwachten?

De nieuwste Sneakerz cd kenmerkt zich door beats die je vrolijk maken. Zestien housetracks waar je spontaan zin van krijgt je bikini of zwembroek te voorschijn te toveren. Wat minder pompende electrohouse en techhouse, wat meer soul, funk en vocalen. Dat is de stijl waar Funkerman en Baggi Begovic in uitblinken; vandaar dat zij gevraagd zijn de sexy CD Sneakerz op het strand voor hun rekening te nemen. "De samenwerking verliep soepel", aldus Funkerman: "Baggi en ik zaten muzikaal gezien op één lijn en werden het gemakkelijk eens over de tracks die we er graag op wilden". De mix bevat naast eigen producties van deze heren een groot aantal exclusieve tracks en remixes van onder andere Bob Sinclar, Axwell, Ralph Falcon, Patric La Funk, Fedde Le Grand, Peter Gelderblom en Dennis Ferrer om er maar een paar te noemen.
 

Funkerman & Baggi Begovic

Funkerman (Ardie van Beek) is samen met de Fedde le Grand eigenaar van het independent houselabel Flamingo Recordings en scoorde onlangs een dikke Top 40 hit met het nummer ‘Wheels in Motion' (Funkerman vs. Fedde le Grand, oftewel F to the F). De Brabander is niet alleen als DJ maar vooral ook als producer niet onverdienstelijk bezig dus. Ook met de Rotterdamse maar van oorspong Bosnische housejock Adjin Begovic, beter bekend als Baggi Begovic, gaat het lekker. Zijn productie So Into U verschijnt niet alleen op deze Sneakerz CD3, maar ook op het label R&G Recordings. Ook komt er binnenkort een track van hem uit op het Stealth label van Roger Sanchez. Daarnaast heeft hij onlangs remixes gedaan voor o.a. Ryan Murgatroyd, Disciple & Michelle Weeks, David Penn & Peter Gelderblom én Hardsoul Presents Marnix Ft. Barington. Voor meer informatie over Funkerman en Baggi Begovic zie: www.funkerman.com, www.myspace.com/djfunkerman, www.baggibegovic.com en www.myspace.com/baggibegovic.
 

Exclusieve voorverkoop CD3 in Sneakers Stores

Vanaf maandag 25 juni is Sneakerz op het strand CD3 verkrijgbaar via de platenzaken en andere reguliere verkoopkanalen. Geen geduld? De cd is vanaf maandag 11 juni twee weken lang exclusief verkrijgbaar bij de 24 Sneakers (met een s) filialen! De vestigingen van deze snelgroeiende in trendy gympen en fashion producten gespecialiseerde schoenenketen Sneakers (waar Sneakerz onlangs een samenwerking mee aangegaan is) zitten verspreid door het hele land, van Schagen tot Maastricht. Ze richten een speciaal promotiehoekje in voor de CD, dus dat kan niet missen. Zie voor adresgegevens van de Sneakers stores: www.sneakers.nl.

 
CD release weekend: release party's incl. signeersessies!

En natuurlijk gooit Sneakerz er een aantal release party's tegenaan. Zaterdag 9 juni in de Studio van Panama in Amsterdam wordt het nieuwe schijfje gepresenteerd. De dag daarna, zondag 10 juni, gaat de tweede Sneakerz op het stand CD release party los, bij beachclub BLM9 (Bloemendaal aan Zee). Pre-sale van de CD vindt tijdens deze twee feesten plaats bij een mobiele verkoopstand. En: de albums worden deze data gesigneerd door de makers zelf, Funkerman & Baggi Begovic! Speciaal voor deze release party's doen Funkerman & Baggi twee keer een back2back setje van een half uur. Muzikale chemistry in de studio én ook in de DJ booth, zal dan blijken.

 
Sneakerz MUZIK

Begin dit jaar is het platenlabel Sneakerz MUZIK van start gegaan. Een label waar upcoming producers hun nieuwe werk ten gehore brengen, ondersteund met remixes van bekende namens als Erick E, Lucien Foort, Fedde le Grand en anderen. In de komende weken verschijnen er maar liefst drie releases op het nieuwe label. Verwacht producties van o.a. Skitzofrenix en Groovenatics (met op de A-kant Lose Control incl. Baggi Begovic remix en de track Oh My God op de B-kant) en de absolute zomerhit van King Amir - Samir's Theme. Voor meer informatie over Sneakerz MUZIK producties én events zie: www.sneakerzmuzik.nl.


Party concept Sneakerz in het kort

De eclectische feesten van Sneakerz zijn sinds 2004 een onmisbaar element in het Nederlandse uitgaanscircuit geworden. Sneakerz is een lifestyle. Insteek van het Sneakerz concept: creëren van een podium voor aanstormend creatief talent (deejays, vocalisten, designers, graffiti artists etc.). Veel nieuw deejay talent heeft zich mede dankzij de support van Sneakerz kunnen ontwikkelen, zoals Sydney Samson, Youri Donatz, Baggi Begovic en Funkerman. Als klap op de vuurpijl heeft een van Sneakerz' mede initiators, Fedde le Grand, afgelopen jaar zijn internationale doorbraak meegemaakt. Niet alleen in de binnenstedelijke clubs is Sneakerz te vinden (Amsterdam, Den Haag, Eindhoven); ook het Bloemendaalse en Scheveningse strand, Aquabest, Mystery Land, Hilversum On Air, street party Koninginnedag Amsterdam en de Tilburgse kermis vormen decor voor het creatieve concept zonder vaste format, waarbij altijd geldt ‘veel voor weinig'.


Tracklist: Sneakerz op het strand CD3 (mixed and compiled by Funkerman & Baggi Begovic)

01 Mr V. Da Bump (Ame vs Mr. V vocal remix)
02 Audiowhores & Roland Clark I'm Inspired (Club Mix)
03 Patric la Funk Tool
04 Baggi Begovic & Soul Conspiracy ft. Caprice So Into U
05 Dennis Ferrer Transitions
06 Bjorn Wolf & Johnstar Love Is Blind
07 Ida Corr Let Me Think About It (Fedde le Grand remix)
08 Ryan Murgatroyd Music Makes Me Feel (Baggi Begovic & Soul Conspiracy Remix)
09 Funkerman Speedup
10 Ralph Falcon I Need Someone (Cube guys remix)
11 Bob Sinclar I Feel For U (Axwell remix)
12 Dj Chus & Peter Gelderblom Join Ur Hands (Peter Gelderblom remix)
13 Pirates for Life Midnight
14 Pacjam Urban Minds
15 Noir All About House Music (Peter Gelderblom mix)
16 Shlomi Aber Tel Aviv Garden (Shlomis Twisted dub)

Share/Save/Bookmark