Home Nieuws Releases Sneakerz 2 CD
Sneakerz 2 CD
ImageNa het succesvolle eerste deel door Fedde le Grand en Gregor Salto is de tweede Sneakerz mix compilatie een feit. Hij is gemixt door niemand minder dan Lucien Foort ( oa bekend van de succesvolle radioshow LOS! bij BNN ) en medeoprichter van het succesvolle Sneakerz concept Erick E en gehost door Neerlands bekendste MC Gee.

Sneakerz 2 CD Compilatie  (SNKRZ 002)


Na het succesvolle eerste deel door Fedde le Grand en Gregor Salto is de tweede Sneakerz mix compilatie een feit. Hij is gemixt door niemand minder dan Lucien Foort ( oa bekend van de succesvolle radioshow LOS! bij BNN ) en medeoprichter van het succesvolle Sneakerz concept Erick E en gehost door Neerlands bekendste MC Gee.


Het mateloos populaire Sneakerz concept bestaat sinds 2004 en heeft zijn roots in de Rechter in Eindhoven. Sinds dien zijn er maandelijkse en altijd uitverkochte Sneakerz feesten ( zo'n 75-100 per jaar ) en in absolute topclubs in het hele land zoals Panama (Amsterdam), Paard (Den Haag), Club Noa (Leeuwarden), Off Corso (Rotterdam) en werd en word ook het strand van Scheveningen ( Brunotti Beach ) en BLM 9 (Bloemendaal aan Zee) aangedaan.


Insteek van het Sneakerz concept : creëren van een podium voor aanstormend creatief talent waaronder vanzelfsprekend deejays, vocalisten, designers, graffiti artists, fotografe  en ander creatief talent .


Onlangs is ook het platenlabel Sneakerz Muzik van start gegaan. Een label waar upcoming producers hun nieuwe werk ten gehore brengen, ondersteund met remixes van bekende namens als Gregor Salto, Erick E, Fedde le Grand...e.v.a. Over een maand zullen hierop de eerste releases verschijnen, verwacht producties van o.a. Youri Donatz, Skitzofrenix en Groovenatics.     


Voor deze Sneakerz 2 compilatie zijn Lucien en Erick hun cd-mappen ingedoken en het resultaat mag er zijn; een dikke house mix van 80 minuten. Tracklist bevat een hoop exclusieve clubtracks en remixes van onder andere Skitzofrenix, Dada Life (Laidback Luke remix), Born to Funk, Gregor Salto & Dj Madskillz, Funkerman en Fedde le Grand to name but a few.  


Op zondag 4 Maart, tijdens de zondageditie van Sneakerz in hofstad Den Haag, zal deze tweede compilatie officieel worden gepresenteerd.


Vanaf 12 Maart zal de Sneakerz CD compilatie in de reguliere muziekwinkels liggen. Momenteel is de CD alleen exclusief te verkrijgen bij de Hi shops in Den Haag, Leiden,  Amsterdam, Groningen en Nijmegen uiteraard op de vele Sneakerz feesten.    


Voor meer informatie check:


http://www.sneakerz.nl/

http://www.sneakerzmuzik.nl/

http://www.lucienfoort.com/

http://www.ericke.com/  

Share/Save/Bookmark