Home Nieuws Releases Beachclub Fuel lanceert compilatie gemixt door Menno de Jong
Beachclub Fuel lanceert compilatie gemixt door Menno de Jong
Beach_Club_Fuel

Op een steenworp afstand van Amsterdam, vlakbij de beroemde Nederlandse kustplaats Bloemendaal, vind je de legendarische Fuel Beachclub. Fuel is al jaren de organisator van de toonaangevende Sunday beach parties en de thuisbasis van grote evenementen als Grotesque. De beachclub heeft nu met Black Hole Recordings de handen ineen geslagen voor de introductie van een eigen, gloednieuwe serie mixcompilaties.
De release, onder de noemer “Fuel Beachclub”, is tot stand gekomen in samenwerking met DJ/producer Menno de Jong die het hele eerste deel samengesteld en gemixt heeft. "Fuel Beachclub mixed by Menno de Jong", geeft op perfecte wijze de exclusieve en luxueuze sfeer van de club weer; nog altijd de locatie van leidende concepten als Grotesque, Latin Lovers, Taste It, Luminosity en Fiesta Summersounds.

Menno de Jong vestigde zijn naam als producer in 2004 met zijn debuuthit “Guanxi”. Met het succes van zijn singles "Second Thoughts", "Watermark", "Millionfold" en "Tundra" op zak duurde het niet lang voordat Menno als succesvol DJ de hele wereld overvloog. Als grootmeester van deze release legde Menno de Jong een waanzinnige selectie van 17 gloednieuwe tracks vast voor een mix die niet alleen staat als een huis maar ook de perfecte weergave is van een onvergetelijke dag en nacht uit bij Fuel.
Met titels van Cosmic Gate, Andain, Solarstone with Aly & Fila, Rank 1 vs. M.I.K.E., Andrew Bayer, Ad Brown en vele anderen, verlegt "Fuel Beachclub mixed by Menno de Jong" de unieke atmosfeer van Fuel tot ver voorbij haar eigen strand en paviljoen, helemaal tot aan je eigen zonovergoten beachparty!

Tracklist:
01. Andrew Bayer - Gaff's Eulogy (Original Mix)
02. ilan Bluestone - Sinai (Original Mix)
03. York & JPL - Nightmare (York Club Mix)
04. Ad Brown - From Within (Original Mix)
05. Solarstone with Aly & Fila - Fireisland (Future Disciple Remix)
06. Cosmic Gate - Crushed
07. Rank 1 vs M.I.K.E. - Elements Of Nature
08. Protoculture - Laguna (Original Mix)
09. Naden - Ventosus (Original Mix)
10. Matt Davey  - Neutrino (Original Mix)
11. Andy Moor & Ashley Wallbridge ft. Gabriela - World To Turn (Daniel Kandi's Bangin' Mix)
12. Chris Porter - The Sky At Night (Menno de Jong Remix)
13. Solarstone & Clare Stagg - Jewel (Pure Mix)
14. Menno de Jong - Never Lose The Magic
15. Mac & Monday - Here Comes The Snd (Original Tech Mix)
16. Sonic Element - Destruction (Original Mix)
17. Andain - What It’s Like (Sneijder Remix)


Share/Save/Bookmark