Home Nieuws Releases Rub A Duck's Bass In Ya Face: The Loudest In Bass, Dubstep and Drum'n'Bas
Rub A Duck's Bass In Ya Face: The Loudest In Bass, Dubstep and Drum'n'Bas

BassEr bestaat geen twijfel over dat het Bredase label Rub A Duck in haar korte bestaan een lange lijst topsingles heeft uitgebracht en een indrukwekkende stal vol grote artiesten aan zich heeft weten te binden. Het bewijs zit ‘em in de kwaliteit van de releases die nu zijn samengebracht in de niet te missen compilatie "Bass In Ya Face: The Loudest In Bass, Dubstep and Drum 'n' Bass".

Voor degenen die geen compromis kennen als het gaat om de muziek waar ze naar luisteren en waarop ze dansen, heeft Rub A Duck voor deze release de focus gelegd op uit schokbeton opgetrokken dubstep, drum ‘n’ bass en electro. Als de ultieme bevestiging dat het label al geruime tijd op de goede weg is, werd onlangs aan de uit India afkomstige DJ/producer Sound Avtar de -eveneens Indiase- MyFavAward uitgereikt in de categorie “best drum ‘n’ bass/dubstep producer”. Sound Avtar, die knallers als "1Up", "Monster On A Rope" en de Vertigo EP met Phoenyx op zijn naam heeft staan, komt op deze verzamelaar terug met de smash hit "Cursed".

Andere acts die hun sporen hebben verdiend zijn Sickflip & RT, Skreamin Colours (het project van Simon Tagg, Freak Power's Ashley Slater en Pendulum gitarist Peredur Ap Gwynedd die onlangs hun hit "Nothing" met Scarlett Quinn uitbrachten), La'Reda, Relay & Front, Bobina (wiens single "Slow MMXXIII" een onwijze drumstep facelift ondergaat in de L Plus Remix), Hectic en vele, vele anderen. Exclusief voor "Bass In Ya Face" is de niet eerder uitgebrachte Azzeration Remix van "Feels Like Yesterday" van Franky Nuts featuring Staf Eggermont, die het origineel omvormden naar snoeiende electro. De ‘digital only’ compilatie zal in Rusland overigens exclusief op dubbel-CD verschijnen via WorldClubMusic.

Rub A Duck's "Bass In Ya Face: The Loudest In Bass, Dubstep and Drum 'n' Bass" is de ultieme test voor zowel de bass woofers van je audioset als het uithoudingsvermogen van je publiek op de dansvloer. Zet je schrap voor serieuze drops terwijl de basslines de vloer in beweging zetten, alles lekker afgewerkt met een stevige selectie electro tracks.

Tracklist:
01. Sickflip & RT featuring Eskay- Tricky Trap
02. T and Sugah featuring Evelien - Bring It On Now (Remix)
03. Sound Avtar - Cursed
04. Skreamin Colours featuring Scarlett Quinn - Nothing (Knightfreak Remix)
05. La'Reda - Synthasourus Rex (Deadcell Remix)
06. Camp Yo! - The Wrong Pilot (The New Low Remix)
07. Mecanek - Headrocking
08. Damn You Mongolians featuring Natalie Holmes - Before The Storm
09. Mind Control Protocol - Saence Maschine
10. O.Crow - 8 Bit Robot (Original Mix)
11. Futurizm - Breathe
12. Knightfreak - Princess Mononoke (Drumstep Mix)
13. Relay & Front - Feel Good (Jagged Hedz Respin)
14. Hectic - The Floor
15. Franky Nuts featuring Staf Eggermont - Feels Like Yesterday (Original Mix)
16. Bobina feat. Mariske Hekkenberg - Slow MMXIII (L Plus Remix)


Share/Save/Bookmark