Home Nieuws Releases Pedro Del Mar presenteert “Playa Del Lounge, Vol.3”
Pedro Del Mar presenteert “Playa Del Lounge, Vol.3”
Black_Hole_CD_95_800Onze zomers zouden niet meer compleet zijn zonder een nieuwe “Playa Del Lounge” compilatie. Gelukkig heeft Pedro del Mar ook dit jaar weer flink wat tijd geïnvesteerd om het derde deel van z’n prestigieuze chillout CD serie samen te stellen. De geweldige opvolger van de vorige twee edities is inmiddels af, heet “Playa Del Lounge, Vol. 3” en is klaar om dé soundtrack voor de zomer van 2012 te worden.
Voor dit nieuwe volume bereidde Pedro Del Mar een tracklist voor met niet minder dan 17 gloednieuwe nummers waarvan vele nog niet eerder uitkwamen en in de meeste gevallen exclusief voor deze CD werden geproduceerd. Naast de bekende artiesten van de vorige twee episodes brengt volume 3 fris en nieuw talent, populaire zangers en producers van over de hele wereld.

Trots op Playa Del Lounge
Net als met de vorige twee afleveringen van “Playa Del Lounge” is Pedro trots op het eindresultaat: “Het was wederom te gek om ook dit jaar weer een editie in de serie te produceren. “Playa Del Lounge” betekent heel veel voor me. Ik ben al meer dan 16 jaar actief in de muziekindustrie, scheur van optreden naar optreden en van de ene vergadering naar de andere, maar één ding blijft heilig en dat is ik er altijd voor zorg om regelmatig aan de gekte te ontsnappen en lekker te werken aan m’n jaarlijkse chillout album. ’t Betekent dat ik veel moeite en passie in het project stop, simpelweg omdat het steeds weer een schitterende ervaring is om honderden, soms duizenden downbeat nummers te checken. Zie het als een perfecte combinatie van brainstormen en creatieve muzieksessies met eersteklas internationale artiesten om zo exclusief materiaal vast te leggen dat aansluit op mijn visie. Zoals altijd wilde ik me niet beperken tot de muzikale stijl van een bepaalde chillout sound. Ik wilde het hele spectrum en alle facetten van ambient, chillout, downbeat, acoustic en andere invloeden voor het voetlicht brengen en in alle bescheidenheid kan ik zeggen dat volume 3 ze allemaal vertegenwoordigt.”

Veel vocals
Op “Playa Del Lounge, Vol. 3”, zijn 16 van de 17 tracks vocaal, met de prachtige stemmen van vooraanstaande artiesten als Betsie Larkin, Emma Hewitt, Inger Hansen, Ana Criado, Andain, Chris Jones, Zara en last but not least Adrina Thorpe, die ook het openingsnummer van de CD opnam samen met Roger Shah. Verder zullen de fans aangenaam verrast zijn met de nieuwe single van Pedro Del Mar zelf, in een samenwerking met Richard Durand en Roberta Harrison op “Paint The Sky”. De single staat ook op Richard Durand’s recent verschenen mixcompilatie “In Search Of Sunrise 10: Australia”. En of het nu thuis is, in je auto of op het strand, Pedro Del Mar’s “Playa Del Lounge, Vol. 3” is de release om je mee te nemen op een geweldige muzikale trip!

Tracklist:
01. Roger Shah ft. Adrina Thorpe - Island (Album Mix)
02. Betsie Larkin with Bjorn Akesson - Let It Shine (Walsh & McAuley Sunset Mix)
03. Hysteria! - Release My Heart (Chillout Mix)
04. Ana Criado - Afterglow (CJ RcM & Seven24 Chillout Remix)
05. Ambray - Kiss The Messenger (Chillout Mix)
06. A. Galchenko - Touching (Chillout Mix)
07. Jamie Carpenter ft. Ciaran Warren - You’re Not Alone (Chillout Mix)
08. Sunlounger & Zara Taylor - Try To Be Love (Chillout Mix)
09. Pakka ft. Simon Binkenborn - The Light (Chillout Mix)
10. Richard Durand & Pedro Del Mar ft. Roberta Harrison - Paint The Sky
11. Andain - Turn Up The Sound (Zetandel Chillout Mix)
12. Emma Hewitt - Foolish Boy (Album Version)
13. Inger Hansen - The Sun (Album Mix)
14. Mito & Hotlife ft. Roberta Harrison - All Summer Long (Seven24 & Soty Remix)
15. IK Willem - Pantanal (Chillout Mix)
16. Motif - The Sign (Chillout Mix)
17. Roy Malakian ft. Chris Jones - Vital Signs (Eller van Buuren Acoustic Mix)

Share/Save/Bookmark