Home Nieuws Releases A Nightmare In Rotterdam
A Nightmare In Rotterdam
ImageOp zaterdag 22 maart 2008 bezochten meer dan 15.000 bezoekers de jongste editie van "A Nightmare in Rotterdam". Deze "From Cradle to Grave" editie, gehouden in het imposante Ahoy' complex, wist wederom te bewijzen waarom het concept al jaren zo succesvol is; Twee zalen met oorverdovend geluid, imposante decoraties, spectaculaire lichteffecten en een line-up met de absolute dj-top uit binnen- en buitenland.  

Fans van lang vervlogen hardcore-tijden haalden hun hart op in de "Cradle area", met onder andere helden als het Forze DJ Team, Rob Gee, Buzz Fuzz, The Darkraver en The Viper versus Vince. Het reusachtige sportpaleis was het toneel van de "Grave area", waar de elite van de hedendaagse hardcore de basis legden voor nieuwe gedenkwaardige ervaringen in de Nightmare in Rotterdam saga.


Met de DVD-registratie kan je gedurende 2 uur terug in de tijd en krijg je de kans om "A Nightmare in Rotterdam - From Cradle to Grave" ( opnieuw ) te beleven, met beeld en geluid van beide zalen en de optredende artiesten, allemaal gepresenteerd in Dolby Digital 5.1. De extra's bestaan uit een uitgebreide foto galerij met meer dan 300 foto's, backstage interviews met de artiesten, de officiële trailer en een speciaal VIP-verslag.

De release van de DVD wordt begeleid door het officiële 2CD-pack. Hierop staan 4 DJ-sets met meer dan 50 van de beste, hardste tracks, allemaal live opgenomen tijdens het evenement. CD 1 biedt de geweldig energieke set van Nosferatu vs. Endymion vs. Ophidian met nummers als "Come as One", "So Many Sacrifices" en "From Cradle to Grave", terwijl Neophyte vs. Tha Playah vs. Panic floorfillers zoals "Raw to the Floor, "Still nr. 1"en de The Stunned Guys & Tommyknocker remix van "Drop It" aan je voorschotelen.

De tweede disc staat bomvol met klassiekers uit het early rave tijdperk. Buzz Fuzz en The Darkraver nemen je terug naar het verleden met "XTC Love", "Gib Mir Die Bass" and "Pessa Pessa" om slechts een klein aantal titels te noemen. Tango & Cash zijn verantwoordelijk voor de tweede set op deze cd, en zij bewijzen nog steeds te weten hoe ze een dansvloer los krijgen met hits als "Get this Motherfucker", "Sgam Sgam" en "Paranoia".
 

A Nightmare in Rotterdam: de dvd  & cd, zoals je mag verwachten weer volgepropt met het beste wat hardcore te bieden heeft en een regelrechte must-have voor elke bezoeker en hardcore-liefhebber!

Algemene Informatie:
Title:  A Nightmare In Rotterdam - From Cradle To Grave, The DJ Live-sets & the Live Registration DVD
Format:  2CD en DVD (apart verkrijgbaar)
Stijlen: Hardcore
Release datum:  16 juni 2008
Internet: www.mid-town.nl / www.midtownshop.nl



Share/Save/Bookmark