Home Nieuws Releases DJ Partyraiser presents Machine City
DJ Partyraiser presents Machine City
Image Op zaterdag 20 oktober 2007 was de main-hal van Ahoy omgetoverd tot "Machine City", een gloednieuw concept van UDC en Multigroove. Voor de allereerste editie van Machine City had, één van Nederlands grootste en meest geboekte hardcore artiesten van dit moment, DJ Partyraiser het genoegen  dit concept te lanceren. Een groot genoegen, zeker als je bedenkt dat DJ Partyraiser de eerste hardcore artiest ooit was die de mogelijkheid had om de absolute highliner te zijn op een hardcore evenement van deze grootte.
"DJ PARTYRAISER PRESENTS MACHINE CITY"
THE DJ LIVESETS - 2CD + BONUS DVD -

 
Op zaterdag 20 oktober 2007 was de main-hal van Ahoy omgetoverd tot "Machine City", een gloednieuw concept van UDC en Multigroove. Voor de allereerste editie van Machine City had, één van Nederlands grootste en meest geboekte hardcore artiesten van dit moment, DJ Partyraiser het genoegen  dit concept te lanceren. Een groot genoegen, zeker als je bedenkt dat DJ Partyraiser de eerste hardcore artiest ooit was die de mogelijkheid had om de absolute highliner te zijn op een hardcore evenement van deze grootte.

‘DJ Partyraiser presents Machine City' is een avond geworden om nooit te vergeten met alle special effects en verbazingwekkende optredens van DJ Partyraiser en zijn, persoonlijk uitgenodigde, hardcore collega's. Met vliegende robots,  freaky mime- en theater acts,  verbazingwekkende live-muzikanten, sputterende beatboxers, de speciale lasers, video walls en het indrukwekkende vuurwerk  hebben ‘Machine City' gemaakt tot een one-of-a-kind evenement. ‘DJ Partyraiser presents Machine City' had exclusieve back-to-back DJ sets die resulteerde in verassende DJ sets en nooit eerder getoonde combinaties van de grootste hardcore artiesten van dit moment.

Deze dubbel CD compilatie laat je de meest indrukwekkende momenten van die avond horen met DJ sets van zowel DJ Partyraiser solo als zijn versus sets met Headbanger, Gizmo, Tieum, Akira en The Vizitor & Noisekick. Als bonus krijg je er ook nog eens de ‘Live Registration of DJ Partyraiser Presents Machine City' DVD bij. Deze DVD laat je de beste DJ sets, live acts en special effects van die avond zien. Een echte must-have voor de bezoekers van dit evenement en diegenen die graag willen horen en zien wat zij gemist hebben.

‘DJ Partyraiser presents Machine City': niet voor mensen met een zwak hart!


Algemene Informatie:
Title:  DJ Partyraiser Presents Machine City
Format:  2CD + bonus DVD
Stijlen: hardcore, early rave, terror, industrial hardcore, darkcore, speedcore
Internet: www.mid-town.nl / www.djpartyraiser.nlShare/Save/Bookmark