Home Nieuws Festivals Wooferland 2013 of was het sprookjesland?
Wooferland 2013 of was het sprookjesland?

WoofOp zaterdag 31 augustus vond Wooferland 2013 plaats op het vaste Wooferlandfestivalterrein Houtrak Spaarnwoude Halfweg. Deze editie was stijf uitverkocht en de gelukkgen konden genieten van heerlijk weer, een fantatstische sfeer en een puike line-up. Wat te denken van de Acid Junkies, 100% ISIS, The Prohet, JP en Tom Harding.

De entree verliep vlot en de vriendelijke veiligheidsmedewerkers zorgden ervoor dat ook fouilleren snel ging. De bezoekers konder daardoor binnen no time genieten van de goede muziek uit vervlogen tijden. Al snel was het gezellig druk en het schitterende festivalweer zorgen voor blije gezichten. Dat uitte zich bij de 3 dance-area's. Daar was het lekker vol en de veelal 35 plussers bewezen met hun enthousiaste dancemoves dat ze nog volop meetellen. Of dat een dag later ook nog zo was, is natuurlijk de hamvraag.

Ongedwongen en vriendelijk
Wooferland is van nature al een relax festival met een chille vibe. Dit jaar was het extreem. Ongedwongen en vriendelijk zijn de toverwoorden voor de editie van 2013. Dancevenue, vertegenwoordigt met 3 personen, kreeg werkelijk alleen maar vrolijke en positieve signalen. Zo vertelde de 42 jarige Louise uit Heerhugowaard nooit meer naar huis te willen. En Nico van 46 uit Heemskerk had het gevoel dat hij weer 20 was. Hij meldde er snel bij dat hij alleen maar fruit en water op had.   

Muziek en hogere sferen. 
Zoals eerder genoemd telde Wooferland 3 Dance area's of eigenlijk 4. Bij de toiletten stond namelijk ook een DJ en daar ging het op een gegeven moment net zo los als in de tenten. Het is een vingerwijzing naar de gezelligheid en de goede vibe. Maar natuurlijk ook naar de uitstekende tunes die de hele dag te horen waren. Lekkere house classics met hier en daar iets nieuws. Het unieke concept van Wooferland. Het publiek genoot er zichtbaar van en ging helemaal op in de muziek. Bij het intreden van de schemer leek het festivalterrein op een sprookjesnacht met hogere sferen. De honderden lichtjes, het uitzicht op het meertje met de bijbehordende achtergrond. Waarschijnlijk dachten veel bezoekers net als Louise; we willen nooit meer naar huis!

 

 

 

 

 

Share/Save/Bookmark