Home Nieuws Festivals Dancevenue meets Albufeira
Dancevenue meets Albufeira
albAlbufeira, een zonnige bestemming in Portugal en is op dit moment the place to be in de zomermaanden. Dancevenue was deze zomer aanwezig in de party city! De vele bars en clubs hebben hun collectie cocktails voor je klaar staan om er een onvergetelijke vakantie van te maken.

Zo organiseert Summer Events al 12 jaar de beste Nederlandse all-in feesten. De feesten worden gegeven in verschillende discotheken meerdere keren per week. Voor een kaartje betaal je rond de €35,- maar dan is de drank ook all-in!
Op zaterdag 11 augustus was Dancevenue erbij. Het feest vond plaats in het ‘nieuwe’ centrum van Albufeira in de hippe club Mitto. Aan de deur kon je kiezen uit 3 verschillende bandjes; groen – vrijgezel, geel – ik kijk het nog even aan, en wit – ik ben bezet. Dit concept wierp duidelijk z’n vruchten af want iedereen was in de ban van deze bandjes.

De muziek werd gestart door DJ Reymen en hoe, de jongeren gingen los. De beste tracks kwamen voorbij. Het was duidelijk, de Nederlanders in Albufeira waren die dag naar het beste feest in town gekomen. Stappen in zomerse jurkjes, korte broeken en slippers geven je het ultieme zomergevoel. De cocktails en mix-drankjes maken dit plaatje compleet. Doordat het all-in was, vloeide de alcohol rijkelijk. ‘Trakteer jij mij eens op een drankje’ was dan ook de perfecte openingszin voor deze avond. Je kon de sfeer proeven en de party animals vermaakten zich prima. Summer Events heeft het weer voor elkaar, de beste feesten in Albufeira vier je met hun! Op naar de zomer van 2013.


Share/Save/Bookmark