Home Nieuws Festivals Tomorrowland 2012 maakt bezoekers gek
Tomorrowland 2012 maakt bezoekers gek

tomorrowland-2012-eerste-namenMet al meer dan 45 miljoen YouTube-hits voor de aftermovie van 2011 is Tomorrowland officieel het grootste evenement in zijn genre. Het is daarom ook niet voor niets dat heel de wereld is afgereisd naar België voor Tomorrowland 2012!!
Drie dagen lang kan je genieten van iets wat als historisch de boeken in zal gaan. Voor de bijna 2 miljoen fans die geen ticket wisten te bemachtigen was het spektakel te bewonderen via Tomorrowland TV op Youtube. De 180.000 partyanimals die wel een kaartje wisten te scoren, kregen werkelijk het beste weekend van 2012 voor hun kiezen! Het 65 hectare grote terrein was omgetoverd tot een waar sprookjesbos en was van alles voorzien. Feel the magic, feel the vibe.

De beste 350 artiesten ter wereld stonden dan ook te trappelen om hun dosis adrenaline op het publiek af te vuren op de 16 verschillende stages; Afrojack, Avicii, Bingoplayers, Swedish House Mafia, David Guetta, Steve Aoki, LMFAO, Skrillex, Martin Solveig, Hardwell, Nervo and many more!! Een line-up waar je bang van wordt.

Support your country
Een uitverkocht Tomorrowland 2012, opnieuw heeft ID&T het voor elkaar gekregen en hoe. Overal was aan gedacht. Er was genoeg om de mensen massa’s te vermaken. Een reuzenrad gaf je een kijkje over het gehele terrein. Fary tale decorations, dazzeling performances, mind blowing acts and the best crowd of the world, are the ingredients for 3 days of madness. And madness it was, Mainstage was voor de 8e keer overbeladen met duizenden mensen die uit alle landen kwamen. Oprecht the place to be. De meeste van hun hadden hun vlaggen meegenomen om hun land te supporten. Australië, USA, Brazilië, China, Italië, Spanje, overal zijn mensen vandaan gekomen, niets is te gek.

Abnormaal
Tomorrowland was euforisch, vele kippenvel momenten en veel stampwerk. Het hoort er op deze dagen allemaal bij. Abnormaal hoe het publiek los blijft gaan, check de aftermovie van 2011 en het is waar, deze toeristen zijn gekomen om los te gaan op het beste en bekendste feest ter wereld en doen dat 13 uur op een dag. Tomorrowland is niet te stoppen en gaat door tot na middernacht. Het vuurwerkspektakel is de kers op de taart. Het publiek wordt gek en weet zich geen houding meer te geven. Swedish House Mafia had de eer om op dag 2, zaterdag, een historische dag af te mogen sluiten. Ze pakten het publiek in met al hun bekende beats. De boekenplank van Mainstage was hun terrein. Ook Hardwell wist het publiek flink te grazen te nemen en had een flinke set voorbereid. Hij wist overduidelijk de partyanimals het beste in te pakken.

Stoppen slaan door
Niemand minder dan David Guetta filmde zijn uitzicht met z’n Iphone en zorgde er zelfs letterlijk voor dat de stoppen eruit knalden. Dit betekende dat Mainstage 15 minuten zonder muziek zat en dat er flinke paniek backstage heerste. Desondanks pakte hij de draad weer op en kon zijn beats toch nog laten horen. Steve Aoki had meerdere taarten gebakken en wist deze in de gezichten van het publiek te gooien. Hij was dan ook degene die op de laatste dag Tomorrowland tot een einde mocht brengen. Het belooft weer een waanzinnige aftermovie te worden.

Let us all unite as one and be overwhelmed by the power of music!
Linda van der Mespel

Share/Save/Bookmark