Home Nieuws Festivals Dance Valley laat zich niet verregenen!
Dance Valley laat zich niet verregenen!
DSC_0105

Je kunt als organisator van een buitenfestival alles tot in de puntjes geregeld hebben. Mooi aangeklede area’s, goede dj’s en voldoende horeca en toiletten. Het weer en met name de regen heb je niet in de hand. Toch was Dance Valley 2011 ondanks twee enorme regenbuien een geslaagd feest. Daarvoor waren organisator UDC en het goedgeluimde publiek samen verantwoordelijk.

 

 

 

De dag begon goed. Het was droog, de temperatuur schommelde rond de 20 graden en de zon liet zich geregeld zien. Dat zorgde voor een vrolijke optocht van bezoekers bij de ingang en op het festivalterrein. Het terrein was ook dit jaar weer mooi en groots aangekleed, met als klapper natuurlijk de mainstage. De eerste uren van Dance Valley was het dan ook een heerlijk feest en de stemming zat er goed in. Alle area’s waren gezellig vol en er was voldoende ruimte om lekker te dansen. Op zich was het een pré dat het niet was uitverkocht. Dit ondanks de actie van UDC om 2 personen toegang te geven op 1 kaartje.

DSC_0068

 

 

Uitstekende sfeer

Rond 4 uur kregen we te maken met de eerste grote gietpartij en waren de eerste modderpoelen een feit. Het feest ging echter onverstoord door. Het publiek zat er al goed in en de organisatie was razendsnel met het uitdelen van poncho’s. De bezoekers stroomden de tenten in, die daardoor overvol raakten. De sfeer bleef gelukkig fijn en de dj’s voerden de feeststemming hartstochtelijk op. Dancevenue heeft alle area’s bezocht en overal was de sfeer voortreffelijk en kwamen we lachende en blije gezichten tegen. Opvallend was dat jong en oud door elkaar heen aan het feesten waren. Dat is redelijk kenmerkend voor Dance Valley. Het is een feest voor alle generaties. Het bewijs werd geleverd door de familie Stevens uit Heerhugowaard waarbij pa en ma samen met twee dochters van begin 20 uit hun dank gingen bij de harddance area.

 

DSC_0089

 

HQ area

De avond deed zijn intrede en naarmate de zon onder ging werd de sfeer nog leuker door alle lichtjes die over het terrein te zien waren. Bij HQ ging het inmiddels echt los. Aangezien Dancevenue groot HQ aanhanger is, zijn we hier gebleven. De sfeer op HQ is altijd uniek en de bezoekers komen echt voor de muziek. Veel gezichten komen we vaker tegen op de HQ parties in de Melkweg, die gelukkig weer regelmatig gegeven worden.

De line-up was om te smullen met JP, Fausto, Tom Harding en Yohi. Helaas was om 10 uur de pret afgelopen en eindige Dance Valley bij HQ. Nog even genieten van het slot op de main en natuurlijk het vuurwerk. De afsluiting van was weer een waardige en daarmee kan Dance Valley 2011 de boeken in als een top editie die zich niet heeft laten pakken door de regen.

 

Share/Save/Bookmark