Home Nieuws Aankondigingen Hardwell – United we are
Hardwell – United we are

Breda

Hardwell, de nummer #1 DJ van de wereld brengt op 23 januari a.s. zijn eerste artiestenalbum uit. Dit album draagt de titel ‘United We Are’ en bevat 14 tracks. Vele van deze tracks zijn in samenwerking met grote nationale en internationale artiesten waaronder: Jason Derulo, Fatman Scoop, Tiësto en Mr. Probz.

 

Bij een nieuw album hoort natuurlijk ook een tour. Op vrijdag 23 januari trapt Hardwell daarom met trots zijn ‘IAM Hardwell – United We Are’ tour af in de Ziggo Dome in Amsterdam. “United We Are staat voor mijn persoonlijke connectie met fans die ik voel als ik voor hen draai en dit gevoel kan ik zowel via mijn album als de nieuwe tour keer op keer gaan opzoeken en herbeleven maar nog belangrijker: met hen delen. Die ultieme connectie en verbintenis via muziek is in essentie uiteindelijk waar ik het allemaal voor doe!”, aldus de 27-jarige Hardwell.

Nieuwsgierig naar het album?  De eerste twee tracks van het album: ‘Arcadia’ en ‘Young Again’ kun je alvast beluisteren op YouTube: http://www.youtube.com/user/robberthardwell

Tracklist
1. Hardwell – Eclipse
2. Hardwell feat. Jason Derulo – Follow Me
3. Hardwell feat. Harrison - Sally
4. Hardwell feat. Bright Lights  - Let Me Be Your Home
5. Hardwell & Tiësto feat. Andreas Moe – Colors
6. Hardwell & Funkerman feat. I-Fan – Where Is Here Now
7. Hardwell feat. Amba Shepherd – United We Are
8. Hardwell & W&W feat. Fatman Scoop – Don’t Stop The Madness
9.   Hardwell feat. Chris Jones – Young Again
10. Hardwell feat. Jonathan Mendelsohn – Echo
11. Hardwell & Joey Dale feat. Luciana – Arcadia
12. Hardwell & Dallask – Area51
13. Hardwell & Headhunterz feat. Haris – Nothing Can Hold Us Down
14. Hardwell feat. Mr. Probz – Birds Fly

Wil jij kans maken op een exemplaar van deze super cd? Mail dan voor 14 februari naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Gelukkigen krijgen daarna zsm bericht. 


Share/Save/Bookmark