Home Nieuws Aankondigingen Richard Durand - In Search of Sunrise India
Richard Durand - In Search of Sunrise India

Songbird_CD_151Met de succesvolle, achtste en IDMA Award genomineerde voorganger uit de serie nog vers in het geheugen, kondigt Richard Durand de release aan van “In Search Of Sunrise 9, India”. De nieuwe dubbele mixcompilatie wordt ondersteund met een uitgebreide wereldtour; daarnaast zal er op 14 mei een exclusieve releaseparty plaatsvinden bij Oceandiva in Amsterdam.

De succesvolle In Search Of Sunrise serie, waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren over de toonbank zijn gegaan, heeft met de voortzetting door Richard Durand een nieuwe start gemaakt. Durand heeft het pareltje van Black Hole, ooit opgezet door Tiësto, van nieuwe energie voorzien. Op eigen wijze, met volle overgave en op een manier die door de volledige trance scene enthousiast is omarmd, wist hij de serie naar een nieuw niveau te tillen. “In Search Of Sunrise 9, India” is hier het onmiskenbare bewijs van. Bovendien houdt Richard een traditie in ere: ook deel 9 is weer gekoppeld aan een tot de verbeelding sprekende locatie en deze keer is het India, dat met zijn rijke en mystieke cultuur de inspiratie vormde voor de mixcompilatie.

De tour die de serie jaarlijks met zich meebrengt is voor Richard over de hele wereld een absolute doorbraak geworden -voor zover dit nog niet het geval was met zijn eigen, ijzersterke producties van de laatste jaren- en zal zich uitstrekken tot in de verste uithoeken van de vier windstreken.

World tour
De officiële releaseparty van “In Search Of Sunrise 9, India” vormt ook meteen de exclusieve kick-off van Richard Durand’s wereldtour en zal 14 mei aanstaande plaatsvinden onder de vleugels van Grotesque in Oceandiva, Amsterdam. Na het enorme succes van vorig jaar, toen Richard Durand de Oceandiva en haar gasten met zijn drie uur durende set rechtstreeks naar de hemel leidde, is hij vastbesloten er een nog groter feest van te maken. De support acts treden op als het ‘Ensemble Grotesque’ en voor deze  ISOS 9 editie treden naast dirigent Durand meerdere Nederlandse toppers op. Niemand minder dan Alex O’Rion, Jochen Miller, Artento Divini en RAM zijn gevraagd de ISOS codes in acht te nemen en het event kwalitatief te begeleiden. Alex O’Rion is aangesloten bij het label van Durand en heeft al vaker in het voorprogramma van Richard gestaan. De heren RAM en Divini zijn de onmisbare resident DJ’s Het zal ongetwijfeld weer een Grotesque van formaat worden. Met de vocale ondersteuning van MC Gunner is het ensemble voltooid en weer van bijzonder hoge kwaliteit.

Tickets zijn eind februari in de voorverkoop gegaan. Gezien de snelheid waarmee de tickets de deur uitvliegen zal de kick-off van Richard Durand’s “In Search of Sunrise 9, India” wereldtour met een uitverkochte editie op Grotesque van start gaan!
Zorg dat je er bij bent!

 

Share/Save/Bookmark