Home Nieuws Aankondigingen Nieuwe In Trance We Trust 17 compilatie gemixt door Russische DJ/Producer Bobina
Nieuwe In Trance We Trust 17 compilatie gemixt door Russische DJ/Producer Bobina

In_Trance_We_Trust_017_CD1De bejubelde “In Trance We Trust” serie zet de triomf voort met het inmiddels 17de deel. Voor deze gloednieuwe editie is de eer aan de Russische DJ/Producer Bobina. De man die in 2007 nog genomineerd werd in de categorie ‘Most Rotated Artist’ tijdens de Russian Dance Music Awards levert nu zijn 14 tracks tellende mixcompilatie af met de beste nummers van het moment; vele ervan exclusief voor deze uitgave.

Bobina, beter bekend als Dmitry Almazov, begint zijn carrière in 2003 en is later de naam achter legendarische optredens op de Miami Winter Conference (2006), Trance Energy (2007) en Gatecrasher Summer Sound System (2008). Hij was een van de weinige DJ’s die door Tiësto persoonlijk werd benaderd om als supportact op te treden tijdens zijn “In Concert” tour. Hij was ook de eerste Russische DJ die in de DJ Mag Top 100 lijst verscheen. Bobina heeft remixes afgeleverd voor artiesten als Paul Oakenfold, Armin van Buuren, The Thrillseekers Supermode (Axwell & Steve Angello); daarnaast werkte hij voor labels als Ministry of Sound, Perfecto, Armada en Nebula.

Toptitels
Achter de draaitafels werkt zwaargewicht Bobina zich voor deze release door toptitels als Cosmic Gate featuring Jan Johnston met “Raging”, First State ft. Sarah Howells met “Reverie”, Existone met “August Aromas”, Carl B met “Whatever Happens” en vele andere. Uiteraard staat Bobina’s nieuwste single “You Belong To Me”, een productie die hij opnam met de veelzijdige zangeres Betsie Larkin, ook in de tracklist. In Trance We Trust 17 gemixt door Bobina bevestigt wederom de wereldklasse van de hele serie!

Zie ook: http://www.youtube.com/watch?v=y9JXSKA7JpY

Tracklist: 
01. First State ft. Sarah Howells - Reverie (Jeziel Quintela, Jquintel & Manufactured Superstars Remix)
02. Cosmic Gate ft. Jan Johnston - Raging (Alexander Popov Vocal Remix)
03. Existone featuring Hayley Parsons - August Aromas (Original Mix)
04. Saint X - Tempus
05. MeHilove - Reality Bites (Incognet Remix)
06. Jason van Wyk - Luminate
07. Abstract Vision & Elite Electronic - The Last Time
08. Mike Danis - 365
09. Bobina vs. Betsie Larkin - You Belong To Me
10. Mark Pledger & Rake featuring Sabrina - Spinning Around (Tech Edit)
11. Hodel & Sunstate - Distant Motion
12. Nkoder - Secret
13. T.O.M. - Monsoon
14. Carl B - Whatever Happens

Share/Save/Bookmark