Home Nieuws Aankondigingen DJ Observer & Daniel Heatcliff mixen nieuwe "In Trance we Trust, vol. 16"
DJ Observer & Daniel Heatcliff mixen nieuwe "In Trance we Trust, vol. 16"

ITWTDJ Observer en Daniel Heatcliff ontmoetten elkaar in 2005 en begonnen, beiden gedreven door hun passie voor trance en house, samen te produceren. Na remixes voor Gareth Emery, Robbie Rivera en hun eerste releases op Tekelek Recordings en Juicy Music, kwam in 2009 hun debuutsingle uit op in Trance We Trust getiteld “Fake Call”, gevolgd door meer releases op hetzelfde label. De beide DJ/Producers zetten nu de kroon op hun harde werk en leveren de mix voor de nieuwe “In Trance We Trust, Vol.16”.

De twee Oostenrijkse DJ/Producers, voor vrienden en familie beter bekend als Wolfgang Fischer en Daniel Stiller, zijn al sinds de late jaren negentig echte bezige bijen. Ze werken allebei hard aan hun solocarrière, maar het is duidelijk voor iedereen in de industrie dat als ze samenwerken, hun synergie leidt tot juweeltjes als “With Me”, featuring Hannah Ray, “Cowabunga”, “Vision” featuring Madeleine Rison en natuurlijk hun hit “Fake Call”. Het succes van hun producties leidde uiteindelijk tot de DJ Observer & Daniel Heatcliff remix for Lost Stories met “Flight 447”. Toen de mannen ook nog flink scoorden tijdens de Austrian Dance Awards 2010 kon het jaar niet meer stuk: Daniel Heatcliff won in de categorie Best Trance Act; DJ Observer won de People Award.

Neusje van de zalm
Het feit dat de mannen nu deel 16 voor de bejubelde In Trance We Trust serie mixen is de beste bevestiging dat hun loopbaan alleen maar een opwaartse beweging maakt en dat ze bovendien alles in huis hebben om het stokje voor deze editie over te nemen. Hun zorgvuldig samengestelde tracklist bevat het neusje van de zalm waar het gaat om briljante trance en bevat niet alleen eigen werk, maar ook materiaal van Kid Massive, Tom Cloud, Jason van Wyk, First State en een unieke mashup van DJ Observer & Daniel Heatcliff vs. Yuri Kane, met de logische titel "Fake Call Right Back". “In Trance We Trust, Vol.16” van DJ Observer en Daniel Heatcliff is een fantastische aanvulling op de serie en een ware  must voor iedereen die graag naar top kwaliteit EDM luistert!

Track list: 
01. DJ Observer & Daniel Heatcliff featuring Hannah Ray - With Me (Original Intro Edit)
02. Kid Massive & John Puzzle - Makarska (Moonbeam Remix)
03. Tom Cloud featuring Antonia Lucas - Silent Sun (DJ Observer & Daniel Heatcliff Vocal Mix)
04. JPL - Young Love (Original Mix)
05. Michal Poliak - Bomb Has Been Planted (In Trance We Trust Mix)
06. DJ Observer & Daniel Heatcliff vs. Yuri Kane - Fake Call Right Back
07. Matteo Marini - Cosmic Place (Original Mix)
08. Aerofoil vs. Marc Simz featuring Maura Hope - Somewhere (Original Mix)
09. Soarsweep - Madarika Beach (Original Mix)
12. Alex O’Rion - Gobsmacked (Original Mix)
13. Albert Keyn - Rapsody (Dyor Remix)
14. T.O.M. & Tommygoff - Callisto Air


Share/Save/Bookmark