Home Nieuws Aankondigingen Nieuwste aanwinst van 1Management: DJ Irwan
Nieuwste aanwinst van 1Management: DJ Irwan

IrwanGroot nieuws in de dj-transfercarroussel! DJ Irwan huist nu bij het befaamde boekingskantoor 1Management. De crew van 1Management is zo trots als een pauw dat deze eclectic pionier nu bij hun agency is aangesloten.
DJ Irwan, bij de burgelijke stand bekend als Irwan Kartosen, staat niet voor niets te boek als een van de beste eclectic dj's in Europa. Hij draaide al een explosieve en diverse mix van house, hiphop en r&b muziek, voordat iemand ooit de term 'eclectic' had bedacht. De pionier zette zijn eerste stappen in de befaamde Amsterdamse club Roxy, maar daar is het zeker niet bij gebleven. Wat heet! De carrière van dj Irwan is die van een jongensboek. Met zijn eigenwijze stijl staat hij in de spotlights van de beste clubs en festivals.

Optredens
Zijn optredens gaan van residenties bij clubavonden als Treetz, Sneakerz en Ex Porn Star tot festivals als Dance Valley, Mysteryland en de FFWD Dance Parade. Maar ook buiten de Nederlandse landsgrenzen weten partylovers dondersgoed wat hij allemaal in huis heeft. Maleisië, Verenigde Arabische Emiraten, Scandinavië, Spanje, Griekenland, Duitsland Irwan heeft ze allemaal wel eens aangedaan. Ook in Indonesië, waar zijn roots liggen, heeft hij succes met exclusieve gigs in de mooiste clubs van het land.

Tracks
Inmiddels is het niet alleen de deejay Irwan die succesvol is. Ook in de studio maakt hij zijn naam waar met producties die er toe doen. Zeker wanneer hij zijn eigen vocalen in zijn tracks verwerkt.
Zijn waslijst aan tracks is lang, heel lang. Daarbij schroomt hij niet om regelmatig de studio in te duiken met grote rapartiesten.
Een van zijn vele hoogtepunten is de release van de gangsterplaat That Money, die hij heeft gemaakt met niemand minder dan de beroemde Amerikaanse bad boy rapper Lil Wayne. De schurende beats en onvervalste dirty lyrics vormen een perfecte combinatie. Niet voor niets hebben de boys veel positieve reacties ontvangen. Niet alleen in de dancewereld, maar ook uit de Amerikaanse hiphop-scene.

1Management is zeer enthousiast over de nieuwe protegé. Kijkend naar de successen van andere dj's die bij het boekingskantoor zijn aangesloten, is het een veelbelovende samenwerking. Het in 1998 gestarte 1Management is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal zeer gewaardeerde agency, die onder andere alle optredens voor Dutch Heroes, zoals Fedde le Grand, Funkerman, Bingo Players, Erick E, Baggi Begovic en Rene Amesz regelt. Daarnaast is de organisatie verantwoordelijk voor succesvolle partyconcepten als Sneakerz, Go Dutch!, Housequake en Addicted. En niet te vergeten, 1Management heeft samen met Spinnin' Records het beroemde platenlabel Sneakerz Muzik opgericht.

DJ Irwan boeken? Contact via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of www.1management.nl

Share/Save/Bookmark