Home Nieuws Aankondigingen Hardwell - Revealed vol. 6
Hardwell - Revealed vol. 6

9200000044376552Cloud 9 Music presenteert het nieuwste deel van de wereldwijd succesvolle serie ‘Hardwell presents Revealed’ van DJ Hardwell. Volume 6 is een afspiegeling van zijn live sets van komende zomer en zal vol staan met top artiesten, nog niet eerder verschenen materiaal, exclusieve remixen en natuurlijk de hits van morgen.

Het was wederom een bewogen jaar voor Hardwell. Begin dit jaar bracht hij zijn eerste artiestenalbum ‘United We Are’ uit, waarop samenwerkingen staan met onder andere Jason Derulo, Mr. Probz en Fatman Scoop, en hits als ‘Young Again’, ‘Arcadia’, ‘Sally’ en ‘Echo’. Het album bestormde de internationale hitlijsten en bereikte in meer dan 18 landen de Top 10. De release van het album viel samen met de kick off van de wereldtournee ‘I AM Hardwell - United We Are’ in een uitverkocht Ziggo Dome. Hardwell vierde het vijfjarig bestaan van zijn eigen label ‘Revealed Recordings’, dat uitgegroeide tot één van ’s werelds meest toonaangevende Dance labels.

Tevens verhuisde zijn eigen radioshow ‘Hardwell On Air’ (wereldwijd te horen op meer dan 100 nationale FM stations) naar Radio 538. Als klap op de vuurpijl ontving hij maar liefst vijf ‘International Dance Music Awards’ (IDMA’s) in de categorieën: Best Electro/Progressive House Track (Arcadia - Hardwell & Joey Dale feat. Luciana), Best Global DJ, Best Progressive House/Electro DJ, Best Podcast or Radio Mix show DJ (Hardwell On Air), en Best Compilation or Full Length DJ Mix (Hardwell presents Revealed Volume 5). Ondanks zijn drukke schema heeft Hardwell tijd gevonden om een nieuw deel te mixen van ‘Hardwell presents Revealed’.

 

Tracklist
1.  The Night (ak9 Remix) 
2.  Find You 
3.  Forever 
4.  Intoxicated (Wiwek Remix) 
5.  Show Me Love (Quintino Remix) 
6.  Freeze Time 
7.  Dare You 
8.  Another You (Mark Sixma Radio Edit) 
9.  Survivors 
10.  Secrets 
11.  Dreamin 
12.  Bassface 
13.  Apollo 
14.  Aliens 
15.  Ramper 
16.  I Like You 
17.  Retrograde 
18.  Velocity 
19.  Chameleon (Instrumental Mix) 
20.  Bowser 
21.  Quantam 
22.  Timecode 
23.  Buddha 
24.  Never Say Goodbye 
25.  Riptide 
26.  Colossus 
27.  Pure Noise 
28.  Birds Fly (W&W Remix)

Cloud9Music stelt 3 exemplaren van deze knaller beschikbaar. Wil jij kans maken op een exemplaar? Mail dan voor 10 juli naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Share/Save/Bookmark