Home Nieuws Aankondigingen Soulheaven; cultureel ‘roze’ festival in Den Haag!
Soulheaven; cultureel ‘roze’ festival in Den Haag!

soulheaven-16-02-2013Na een uitverkochte zomereditie verrast Stichting Intense Impact haar doelgroep met een wintereditie van het Soulheaven festival. Dit festival vindt plaats op zaterdag 16 februari 2013, in het Filmhuis te Den Haag. Een breed programma verspreid over 4 zalen staat gepland! Optredens van onder andere singer-songwriters, bands, spoken word en live artiesten. Bekende en minder bekende DJ’s zullen muziek draaien in gevarieerde dansstijlen. Op deze avond zullen een speciaal diner en filmprogramma niet ontbreken! 

 Van zwoele live optredens tot hippe DJ’s 
In de foyer van het Filmhuis treft men tijdens het Soulheaven festival artiesten als DJ Dean, Blossom, I AM FEROCHE en anderen. In zaal 7 draaien artiesten als The Sissies, DJ René en DJ Luuk. Zij draaien populaire hits en uiterst dansbare platen! Naast al het bovenstaand, zijn er ook optredens van Singer Songwriters met grootheden uit de scene zoals Micky Kieboom, Bryony Burns en Fantine Tho. Zij verzorgen deze avond intieme optredens; hypnotisch, zwoel en kippenvel gegarandeerd! Fantine won de Braziliaanse Popstars. Met haar band ‘Rouge’ gaf zij concerten over de hele wereld en verkocht miljoenen platen. The Hags of The Hague spelen aanstekelijke jaren 80 hits. 

Hemels dineren en hartstochtelijk debatteren 
In het voorprogramma  biedt Soulheaven de mogelijkheid om te dineren en debatteren in het Filmhuis.

Diner in heaven 
Tijdens deze avond worden een aantal kaarten beschikbaar gesteld voor een diner in het Filmhuis. Er is gedacht aan vegetariërs bij het samenstellen van het menu. Wie kiest voor het diner staat een ware smaaksensatie te wachten! Het diner kan in combinatie met een toegangskaart voor het feest worden aangeschaft. 

I am gay and muslim
Voorafgaand aan het festival wordt de film ‘I Am Gay and Muslim’ gedraaid. Deze documentaire belicht de dilemma’s waar jonge, gay moslims mee worstelen in hun zoektocht naar identiteit en acceptatie door de maatschappij. Aansluitend aan de filmvertoning vindt een interactief debat plaats. Tijdens dit debat zijn speciale gasten aanwezig en mag iedereen in het publiek, in positieve zin, mee discussiëren over homoseksualiteit en religie. Voor de film is een apart kaartje nodig. Het debat is vrij toegankelijk. 

Soulheaven festival kent een openminded karakter. 
Het festival richt zich op de Nederlandse gay scene (M/V) en verwelkomt ook graag nieuwsgierige bezoekers die zichzelf op dit festival willen ontdekken. Meer informatie is beschikbaar op de website www.soulheaven.nl

Kaartverkoop:
Kaarten zijn beschikbaar via www.soulheaven.nl of facebook.com/Soulheaven.nl
FESTIVAL: Voorverkoop € 11,00 (excl. servicekosten), aan de deur €15,00
DINER + FESTIVAL: Alleen voorverkoop € 40,00 (excl. servicekosten)
FILM Gay and Muslim: Voorverkoop alleen op locatie bij het Filmhuis € 8,75
DEBAT: Gratis


Share/Save/Bookmark