Home Nieuws Aankondigingen Geef je liefje met Valentijn de LIEFDESLIEDJES TOP 50!
Geef je liefje met Valentijn de LIEFDESLIEDJES TOP 50!

llt50Het is alweer bijna Valentijnsdag. Tijd om in een romantische bui lekker weg te zwijmelen bij de heerlijkste liefdesliedjes. De Nederlandse popmuziek kent gelukkig veel pareltjes als het gaat om liefdesliedjes. Op deze Liefdesliedjes Top 50, staan 50 songs die niet alleen rond Valentijn hun werk goed doen maar het hele jaar door voor romantiek in de cd-speler zorgt. 

Beide albums bevatten muzikale hoogtepunten van het beste wat Nederland te bieden heeft op het gebied van Love Songs. Uiteraard bekende hits van Nick & Simon, 3JS, Jan Smit, maar ook Glennis Grace en haar duet “Wil je nog niet 1 nacht bij me zijn” met Edwin Evers samen. Ook de hit en tevens hoogtepunt uit de laatste voorstelling van Claudia de Breij – “Mag ik dan bij jou zijn” ontbreekt niet op deze compilatie. Verder songs van o.a. Alain Clarke, Sandra van Nieuwland, Leonie Meijer, Van Velzen, Doe Maar, Trijntje Oosterhuis, Xander de Buisonje, Chris Hordijk en Acda & De Munnik. Maar ook echte evergreens als “Am I loosing you forever” van Mai Tai, “They don’t play our love song anymore” van Anita Meyer die momenteel haar revival heeft. Ten Sharp met “You” en het wondermooie “Onderweg” van Abel. Ook de megahit “Beauty & De Brains” van Nielsen mag niet ontbreken.

Wil jij een exemplaar van deze valanetijnskraker winnen? Stuur dan het antwoord op de volgende vraag vóór 11 februari 2013 naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Wie weet heb jij op 14 februari de meest romantische dag van je leven. 
Van welke heilige is Valentijdsdag afgeleid?  

Share/Save/Bookmark