Home Nieuws Aankondigingen Vie presents Latin Lovers: Summer in the City!
Vie presents Latin Lovers: Summer in the City!
VieIn de zomermaanden juli en augustus zal Latin Lovers de exclusieve Club Vie magisch omtoveren zoals alleen zij dat kunnen. Bij de Clubnight schijnt altijd al de zon, maar tijdens Summer in the City gaat dit nog net even iets verder. Wanneer je binnen komt zal je meteen versteld staan van deze complete make-over. Een nieuwe dj booth op de dansvloer voor nog meer intimiteit, een grote cocktailbar in de oude dj booth, met de heetste shakers, sexy en tropische entertainment de hele nacht, verfrissende special effects en iedere week veel verrassingen tijdens de avond! Gadgets, cadeautjes, tijdens Summer in the City gebeurd het allemaal! Dancevenue mag 5x2 gastenlijstplaatsen weggeven, dus reageer snel naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , zet in je mail wanneer je wilt. 
Special deze maand: Zomercarnaval After party
Op zaterdag 28 juli staat er een bijzondere avond op het programma tijdens Summer in the City. Heel Rotterdam is namelijk deze dag gehuld in de groene en gele kleuren van Brazilië tijdens het wereldberoemde Zomer Carnaval. Latin Lovers en Club Vie doen al jaren met veel succes de enige echte After party en ook dit jaar zal er nog groter uitgepakt worden. De deuren zijn open vanaf 22.30 uur.
 
Verbouwing
Tijdens het Summer in the City spektakel staan er nog veel meer nieuwe dingen op de planning in Club Vie. Zo zal in de maand augustus (dus niet in juli) de beneden zaal dicht gaan vanwege een complete verbouwing. Wat er allemaal gaat gebeuren, wordt nog even geheim gehouden. Houdt onze social media nauw in de gaten voor de laatste nieuwtjes!
Miss & Mister Latin Lovers
Al jaren een begrip in Rotterdam en omstreken bij alle dames en fans van Latin Lovers: Miss Latin Lovers! En dit jaar gaan we ook nog eens op zoek naar een Mister Latin Lovers, omdat een echte Miss moet worden bijgestaan door een leuke Mister! Houdt onze Facebook en Twitter in de gaten, binnenkort meer info! We kunnen alvast verklappen dat er dit jaar weer vele prijzen te winnen vallen, waaronder een grote hoofdprijs! Ook zul je als winnaar volledig in het zonnetje worden gezet en hebben we op zaterdag 18 augustus tijdens Summer in the City een ware special. Wordt leuk!
Latin Lovers en Club Vie zijn samen trots op Summer in the City. De gehele zomer staat compleet in het teken van het allerbelangrijkste, en dat ben jij! Want er is meer in de zomer dan alleen festivals en strandfeestjes. We kunnen het niet vaak genoeg melden: kom op tijd! Maak je ook gelijk ons zomerse openingsmoment mee... ook tijdens Summer in the City weer kippenvel! Verder zullen we tijdens Summer in the City (juli en augustus) extra veel prijzen weggeven. Wil je op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes en weten wat je kan verwachten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief op www.latinlovers.nl en www.clubvie.com of volg ons op twitter.com/latinlovers en twitter.com/clubvie
Ladytickets
Natuurlijk ook tijdens Summer in the City: Ladytickets! De Ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via www.clubvie.com/tickets en kosten 15 euro per stuk. Er zijn maar 100 ladytickets verkrijgbaar voor iedere Summer in the City dus wees er snel bij!
Pre-sale tickets
Normale kaarten zijn uiteraard ook te koop in de voorverkoop voor 10 euro. Je kunt je kaartje bestellen via www.clubvie.com/tickets of bij een Free Record Shop bij jou in de buurt. Let wel op, de deuren van Club Vie zijn tijdens Summer in the City geopend vanaf 22.30 uur.


Share/Save/Bookmark