Home Nieuws Aankondigingen Ministry of Sound presenteert Roger Sanchez!
Ministry of Sound presenteert Roger Sanchez!

rogerAl ruim twee decennia dicteert het Britse Ministry of Sound wereldwijd de dance industrie met honderden evenementen en tientallen hits en compilatie albums per jaar. Sinds de opening van haar eerste club in 1991 heeft Ministry of Sound zich tot een waar merk weten te ontwikkelen dat samenwerkt met de grootste artiesten uit heel de wereld.
2011 is een ware mijlpaal voor Ministry of Sound omdat dit jaar in teken staat van Ministry’s 20 jarig bestaan! Dit jubileum wordt gevierd met exclusieve evenementen in verschillende landen en “limited edition” producten die speciaal hiervoor zijn ontworpen. Ook Nederland mocht niet aan deze “birthday bash” ontbreken dus heeft Ministry of Sound DJ legende Roger Sanchez gevraagd om op zondag 12 juni het Scheveningse strand op zijn kop te zetten bij Boomerang Beach!

Roger Sanchez, oftewel de “S-man”, is een artiest van wereld formaat die maar weinig toelichting nodig heeft. Met tientallen hits in de afgelopen jaren en tot op de dag van vandaag, is Roger een goede bekende van Ministry of Sound met wie hij onlangs nog de mega hit “2Gether” ft. Far East Movement releasde. Roger Sanchez is dus de perfecte artiest om de verjaardag van Ministry of Sound te hosten op zondag 12 juni. Roger zal ook nog een aantal goede bekenden van Nederlandse bodem meenemen die deze avond voor hem vanaf 18:00 uur op de juiste manier zullen opbouwen. Deze eer zal zijn aan Baggi Begovic, Gabriel & Castellon en Robbie Taylor, vier top producers en DJ’s uit eigen land die al langere tijd nauw met Roger samenwerken. Een geweldige line-up voor een unieke gebeurtenis op het Zwarte Pad in Scheveningen!

Party-info
Locatie voor dit grootse evenement tijdens het pinksterweekend is Boomerang Beach! Zij zullen met groot materieel uitrukken om deze party aan de hoge internationale standaard van Ministry of Sound en Roger Sanchez te laten voldoen. Naast een eenmalig extra groot terrein dit seizoen zorgt Boomerang Beach ook voor exclusieve VIP mogelijkheden. Zo zijn er speciale VIP-bedden en VIP-tafels gedurende deze avond. Mocht je geïnteresseerd zijn, informeer dan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. naar de mogelijkheden.

Line-up: Roger Sanchez, Baggi Begovic, Gabriel & Castellon, Robbie Taylor
Datum: 12.06.2011
Tijd: 18:00 – 02:30
Locatie: Boomerang Beach – www.boomerangbeach.nl
Tickets: €25,- (presale) / Door is more...
Presale tickets via paylogictickets.nl, exclusiveproductions.com en alle Primera Winkels.
Link:
www.ministryofsound.com
www.rogersanchez.com
www.myspace.com/rogersanchez
www.baggibegovic.com
www.gabrielcastellon.com
www.robbietaylor.nl

Share/Save/Bookmark