Home Nieuws Aankondigingen Hardcore - The 2010 Yearmix: een overzicht van een goedgevuld hardcorejaar
Hardcore - The 2010 Yearmix: een overzicht van een goedgevuld hardcorejaar
Hardcore_-_The_2010_Yearmix_-_lo_res1Met het doorbreken van het lentezonnetje in Nederland worden de winterjassen weer opgeborgen, mogen de tuinstoelen weer naar buiten en wordt de barbecue voorzichtig weer opgepoetst. Maar niet voordat er een muzikale terugblik wordt gegeven aan wederom een vruchtbaar hardcorejaar. Zoals ieder jaar presenteert platenmaatschappij Mid-Town Records de digitale oogst van 365 dagen hardcore - samengevat op twee zilveren schijfjes gestoken in oogstrelend artwork - met de traditionele Hardcore Yearmix.
Hardcore will never die… ondanks de opinie van het grote publiek en tegenstanders toen hardcore als muziekstroming het levenslicht zag in 1992 met de eerste hardcore release op Rotterdam Records - de bakermat van de hardcore -  is deze stroming nog steeds onder ons en populairder dan ooit. Het hardcore genre is altijd in beweging; met de ontwikkeling van de diverse hardcore subgenres en muzikale vertakkingen door de jaren heen mag de subcultuur hardcore rekenen op een wijdverspreide trouwe aanhang, altijd op zoek naar de pareltjes tussen de stapels hardcore compilaties.
 
De Hardcore Yearmix serie van Mid-Town Records mag het meest complete overzicht van een heel jaar hardcore releases genoemd worden. Niet minder dan 150 tracks werden geselecteerd en komen in een razend tempo voorbij op deze dubbelaar in twee geweldig energieke mixen. Hardcore - The 2010 Yearmix schotelt het beste van het beste van een imposant rijtje hardcore producers voor zoals Endymion, Promo, Angerfist, Neophyte, Tha Playah, Unexist, Paul Elstak, Outblast, Korsakoff, The Outside Agency, Mad Dog en velen meer. 
 
Share/Save/Bookmark