Home Nieuws Aankondigingen FURRR & HAZENDONK: HUISWERK
FURRR & HAZENDONK: HUISWERK

HuiswerkAmper twee jaar na hun vliegende start is Furrr & Hazendonk een toonaangevende factor binnen de dance industrie. Via de labels Diynamic Music (Solomun), Einmusika (Einmusik), Neurotraxx Deluxe, Little Mountain Recordings (Sander Kleinenberg) en het eigen Melomane werd een stevige fundering voor 2011 gelegd.
Huiswerk is een nieuw hoofdstuk in de discografie van Furrr & Hazendonk, uitgebracht via het label Witty Tunes van Redondo & Sideburn. Een broeierig funkende groove die het zweet en de seks van de dansvloer ademt, en de alleszeggende sample 'House Music' bevat. Huiswerk is pure en diepe house in een tech-house jasje van nu.

Witty Tunes' Redondo & Sideburn remix van Huiswerk is een diepe maar melodische interpretatie van het origineel. Producer Sabb van SK Supreme Records is verantwoordelijk voor een groovy en psychedelische tech-house remix.

Muzikale fusie
Het in 2009 geformeerde Furrr & Hazendonk is een muzikale fusie tussen de veteranen Raymond 'Qbical' van Baal en Paul Hazendonk. Hun tracks 'Rupert', 'Don't Forget To Bring A Towel', 'Rrrythmn' en 'Rrringit' brachten wereldwijd bekendheid, met talloze remix aanvragen als gevolg. Furrr & Hazendonk's bejubelde bewerking van Miguel Colmenares 'Into Something' belandde vorig jaar nog op de Cocoon compilatie 'Party Animals 2010'.
De track is al goed ontvangen en wordt gesupport door grote namen zoals Marco Carola, Roger Sanchez, Nic Fanciulli, Carlo Lio, Nick Warren, Luciano, Dosem, Paco Osuna, Gel Abril, Pleasurekraft, David Herrero en Hermanez.

Huiswerk official music video www.youtube.com/watch?v=GfSejHQtTJ4

Share/Save/Bookmark