Home Nieuws Aankondigingen Superstars staat nu al 5 jaar sterk! En dat moet gevierd worden…
Superstars staat nu al 5 jaar sterk! En dat moet gevierd worden…
Superstar_4Feb2011_flyer_final-1_12958805271

Heb je je altijd al willen voelen en gedragen als een superster? Houd je van aandacht, camera’s, de rode loper, rocknroll en exclusiviteit? Dan is de Escape the place waar je vrijdag 4 februari moet zijn om de perfecte avond te beleven! Superstars staat alweer 5 jaar garant voor kwaliteit van een hoog niveau.
Na 5 geweldige jaren in The Powerzone betreedt Superstars voor het eerst een nieuwe locatie in Amsterdam en dan wel te verstaan de Escape! Aan Superstars nu de taak om dezelfde vibe en feeling te creëren in het hart van Amsterdam. En dit kan alleen met alle supersterren die 5 jaar lang hebben gezorgd voor een geweldige sfeer!
Superstars is een avond die voor iedereen toegankelijk is; mits je over de juiste Superstars attitude beschikt! Omdat de vrouwen zich eindelijk mogen gedragen zoals Paris Hilton, of op zoek gaan naar hun eigen Brad Pitt of George Clooney! So feel like, behave like, dress like and act like you’re a Superstar!

 

Groots uitgepakt en vele extra's
Uiteraard wordt er deze première editie in de Escape groots uitgepakt. Verwacht deze avond de beste housebeats, act’s, special performances en een heleboel extra’s. Superstars weet de bezoekers elke editie weer te overtuigen, te verrassen en te overtreffen! De housebeats worden verzorgd door de Superstars uit de scene: Shermanology Live (Andy & Dorothy, Sherman), Soul Cartel, Fedor Limjoco, Juvanice, SoFunky, Dwight Brown, Basti Lourenz, Del Valle & Vergara en Jollygood MC. Deze artiesten zullen met hun opzwepende beats en heerlijke sound de Escape doen schudden!
De hairstylisten van Le Beau Village Hairstudio (Dorpstraat 98, Amstelveen) zijn deze avond aanwezig om te knippen en te stylen, mocht je haar door wind en weer niet helemaal meer Superstar waardig zijn, dan staan de mensen van Le Beau Village voor jou klaar. Dress up, look sharp, be a Superstar at SUPERSTARS!

Voorkom teleurstelling en koop je tickets in de voorverkoop. Tickets zijn nu exclusief verkrijgbaar voor maar 10,- EUR via de bekende Free Record Shops en Primera Winkels of online te bestellen via; WeLoveHouseMusic.nl, lovebeats.nl en escape.nl. LET OP; naast de gewone vvk tickets, zijn ook Vip tickets in de vvk te koop en zijn er speciale only 4girls tickets. 1 ticket kopen = toegang voor 2 vrouwen. Superstars weet wat Superstar vrouwen willen.

 Wil je je deze avond op en top Superstar voelen, reserveer dan nu je eigen persoonlijke VIP tafel via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel 0624691830 voor jou en je andere Superstar friends.
Only Superstars know how to party!

 

Zie ook: http://www.youtube.com/watch?v=FGYN-LXiq2A&feature=player_embedded

 

Share/Save/Bookmark