Home Artiesten Dj nieuws The Darkraver: nieuw boekingskantoor en nieuwe visie voor 2009
The Darkraver: nieuw boekingskantoor en nieuwe visie voor 2009
darkraver2008The Darkraver, al ruim twintig jaar een icoon in de vaderlandse muziekindustrie en ver daarbuiten, is vanaf heden te boeken bij het gerenommeerde boekingskantoor GlobalTwist Music. De aanleiding hiervoor is een frisse start en een nieuwe visie voor 2009 die The Darkraver voor ogen heeft. Een belangrijk onderdeel van deze nieuwe visie zal vooral het uitbrengen van nieuwe producties zijn.

Geboren als Steve Sweet en door de jaren heen bekend en berucht geworden als The Darkraver, staat deze multi-entertainer reeds twintig jaar aan de top van de scene. Een uitgekiende combinatie van de juiste platen, een strakke mixtechniek, een overdosis humor en een enorm showgehalte - vaak erotisch geladen - bracht The Darkraver al snel naar eeuwige roem.  Door de jaren heen mocht The Darkraver alle uithoeken van de wereld voorzien van zijn enthousiaste en vaak heerlijk chaotische optredens en snoeiharde beats. Naast de talrijke boekingen in Nederland op de grootste evenementen bezocht The Darkraver landen als o.a. België, Duitsland, Spanje, Italië, Polen, Frankrijk, Curaçao en Australië.

 

Het jaar 2009 belooft veel goeds voor deze ras-Hagenees. Na zijn baanbrekende releases "Intelligent Hardcore" en "Thunderground", beide uitgebracht in 1997, volgde een oorverdovende stilte rond de releases van The Darkraver. In 2009 zal deze stilte echter eindelijk doorbroken worden met veel productionele plannen op stapel, zowel solo als in combinatie met collega producers. "Vanaf 2009 zal de focus liggen op het uitbrengen van veel nieuwe muziek", aldus The Darkraver. "Sinds 1997 heb ik, op Komt-Ie Dan Hè na, niks meer uitgebracht. Hier gaat dit jaar verandering in komen. Ik zie dit echt als een nieuwe fase in mijn carrière en een nieuw boekingskantoor hoort hier zeker bij."

 

Op een tweede "Komt-Ie Dan Hè hoeft het publiek volgens The Darkraver niet te rekenen. "Als ik met nieuwe releases kom wil ik eenzelfde statement maken zoals ik toentertijd deed met Intelligent Hardcore en Thunderground: een nieuwe innovatieve muzikale richting. In de huidige hardere scene zal het lastig worden iets totaal nieuws te verzinnen, maar het wordt wel mijn doel", volgens The Darkraver. De zoektocht naar de next big thing in muziekland betekent niet dat The Darkraver zijn koptelefoon aan de wilgen hangt. "Het wekelijks draaien op de feesten gaat onverminderd door, dat zal ik altijd blijven doen. Het enige verschil met voorgaande jaren zal zijn dat ik doordeweeks niet op de bank hang, maar in een studio zit", besluit The Darkraver.

Met zijn voormalige kantoor Q-Bookings is in goed overleg een einde gekomen aan de lopende verplichtingen. The Darkraver dankt Q-Bookings voor alle verrichte werkzaamheden, zoals het afhandelen van de boekingen en het beheren van de agenda.

 

Voor meer informatie betreft The Darkraver: www.darkraver.nl

Voor meer informatie betreft GlobalTwist Music: www.globaltwistmusic.com
Share/Save/Bookmark