Home Artiesten Dj nieuws David Guetta scoort vijf Dance Smashes op rij
David Guetta scoort vijf Dance Smashes op rij
davidguettaDe vijfde single release in Nederland van David Guetta, "Everytime We Touch", is vanaf heden de nieuwe Dance Smash op Radio 538. Hiermee behaalt de Franse superster zijn vijfde Dance Smash op rij met vijf singles van eenzelfde artiestenalbum. Met recht een unicum in de geschiedenis van Radio 538 en de Dance Smash historie.

Alles wat David Guetta aanraakt veranderd in goud lijkt het wel. Onlangs steeg zijn populariteit naar ongekende hoogte met zijn stijging naar de vijfde positie in de DJ Mag Top 100. Hiermee werd David Guetta voor het tweede achtereenvolgende jaar verkozen tot ‘s werelds nummer één house DJ. Ook werd zijn meest recente artiestenalbum "Poplife" bekroond met platina in meerdere landen, mocht hij een IDMA Award voor "Best House Track" en een Ibiza DJ Award voor "Best House DJ" ophalen en verkocht zijn stadion evenement Unighted in het Parijse Stade De France stijf uit.

"Everytime We Touch", een co-productie met de Scandinavische producers Steve Angello en Sebastian Ingrosso, is de vijfde en hiermee de laatste single release van het album Poplife. De vier singles Love Is Gone (april 2007), Baby When The Light (november 2007), Delirious (maart 2008) en Tomorrow Can Wait (juli 2008) gingen deze single al voor in de Radio 538 Dance Smash reeks. Momenteel werkt David Guetta aan een nieuw artiestenalbum met zijn vaste producer Joachim Garraud, voor release gepland medio 2009.

Share/Save/Bookmark