Home Artiesten Dj nieuws Robbie Taylor heeft support van Carl Cox
Robbie Taylor heeft support van Carl Cox

DJ Producer Robbie Taylor Nieuwste release van Robbie Taylor heeft support van Carl Cox

Het zal je maar gebeuren. Het ene moment zit je nietsvermoedend te werken in je studio aan een nieuwe productie, het volgende moment kom je deze bewuste productie tegen na een middag Googelen op de playlist van de absolute wereldtop. Dat overkwam de jonge en zeer getalenteerde Ridderkerkse producer Robbie Taylor. Niemand minder dan de Britse DJ legende Carl Cox heeft "The Guide", Robbie Taylor's meest recente productie, in de armen gesloten en een vast plekje gegeven in de CD map van deze DJ grootheid.

Robbie Taylor (23) is een ambitieuze en multi-getalenteerde DJ/producer die al bij velen indruk heeft gemaakt met zijn volwassen dance producties. Zo bracht hij succesvolle releases uit op labels zoals onder andere Samsobeats, Selektiv en S.M.A.S.H. Records en mag zijn werk op de steun rekenen van internationale topjocks als de eerder genoemde Carl Cox, Sander van Doorn, Laidback Luke, StoneBridge, Funk d'Void, Eddie Amador, Peter Gelderblom en vele anderen. Ook produceerde hij diverse releases voor bevriende DJ's en remixte hij al werk van Quinten de Rozario, Ronald Molendijk en de meest sexy vrouwelijke DJ van 2008, Marcella.

 

Zijn nieuwe release "The Guide" is een warme house plaat met een internationaal karakter. De pakkende bass line en rollende beats zorgen ervoor dat The Guide je heerlijk meesleept op de dansvloer. Naast het origineel zijn er twee remixen van Alex Celler (UK) en Solar Sun (Israël). Beiden zijn geen onbekenden in het dance circuit. Zo wordt heeft Cellers werk de support van grote namen als Fedde Le Grand, Sven Väth, Ricardo Villalobos, Luciano, Michel de Hey en Dennis Ferrer en hebben de mannen van Solar Sun o.a. al producties afgeleverd aan één van de meest gerespecteerde labels van het moment, Noir Music.

 

The Guide zal op 25 augustus 2008 officieel uitkomen op het Rotterdamse label Wasted.

Check "The Guide" tijdens een Carl Cox DJ set in de Space op Ibiza hier!

 

Check Robbie Taylor op internet:

www.myspace.com/robbietaylormusic

www.robbietaylor.nl
Share/Save/Bookmark