Mini advertenties op Dancevenue PDF  | Afdrukken |  E-mailadres

DanceVenue is inmiddels al langere tijd een begrip geworden in de Nederlandse Dance-scene.  Sinds 2003 bedienen wij de Nederlandse stap wereld van de in's en out's uit de scene. Merken en (top)producten kunnen niet meer om de scene heen en de doelgroep effectief bereiken wordt steeds moeilijker.  De DanceVenue website beschikt over verschillende mini ad ruimtes die bedrijven kunnen inzetten om hun producten en diensten bij onze duizenden users te profileren.

Een mini-ad is een miniatuur banner welke op bijna alle Dancevenue.nl pagina's te zien is. Vaak is het slechts een logo van een DJ, feest of artikel. De mini-ad bevat een link naar een andere website waar meer info is te vinden over de adverteerder. Dit kan/mag een externe link zijn maar ook link naar een artikel op Dancevenue.nl is mogelijk.

In overleg met de klant wordt een bepaalde periode vastgesteld om de flyer op de homepage van DanceVenue to displayen.

Quote: Mini ads zijn een goedkope en makkelijke manier om mijn feest te promoten, elke bezoeker van de website leert mijn logo te herkennen omdat het altijd op de frontpage staat van de website! - Webmaster en promotor Tranceaction

De kosten

Het kost niet veel om een miniadvertentie op de website te plaatsen, al voor € 10,= staat uw logo of flyer in miniatuur weergave prominent op de voorpagina van Dancevenue.nl.

Een kleine greep uit wat zoal mogelijk is:

  • 1 maand - 1 maand plaatsing mini advertentie op Dancevenue.nl - € 5,=
  • 3 maanden - Per kwartaal plaatsing mini advertentie op Dancevenue.nl - € 13,=
  • 12 maanden - 1 jaar plaatsing mini advertentie op Dancevenue.nl - € 50,=

Mini Artwork is opgebouwd uit 35x35 pixels welke u natuurlijk zelf kan aanleveren maar ook door ons geproduceerd laten worden voor een eenmalige meerprijs van €5 per mini ad.

 

Belangrijk
  • Elke advertentie gaat online op het moment dat de betaling door Dancevenue.nl is ontvangen!
  • Wij behouden ons het recht om ten aller tijde zonder opgaaf van reden een advertentie te mogen weigeren.
  • Meer informatie nodig of ruimte reserveren? Mail uw verzoek naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Share/Save/Bookmark