Home Redactie Recensies Jebroer Elf11
Jebroer Elf11

9200000066398612Jebroer is nog altijd een van de meest populaire rappers van ons land, en zelfs onze zuiderburen lopen volledig met hem weg. Zijn agenda staat steevast ram vol met boekingen die hem op de meest uiteenlopende plaatsen brengen.
Sinds 2012 scoorde hij al diverse hits met o.a. ‘Brommer’, ‘Btje Vliegen Tog’, ‘Camouflage’, ‘Allermooiste Feestje’, ‘Hoesten Als Bejaarden’ en recentelijk kreeg zijn eerder verschenen hit ‘Banaan’ weer volop aandacht van zo goed als alle DJs in de clubs en festival. Inmiddels heeft hij meer dan 20 miljoen streams en 50 miljoen views. Hij werkte op diverse singles samen met o.a. Wudstick, Boaz van de Beatz, Dirtcaps, Mr. Polska, Candy Dulfer, Ronnie Flex en Yellow Claw. 

Na zijn album ‘Broederschap’ uit 2013 is het eindelijk tijd voor het langverwachte tweede album: ELF11. Het album bevat elf tracks die stuk voor stuk in samenwerking met een andere producer zijn gemaakt. Het is het meest persoonlijke document dat hij ooit heeft gemaakt en het laat zien dat Jebroer, ondanks dat hij veel heeft meegemaakt in, nu op de juiste plek is in zijn leven zowel als artiest als privé. Hij kan met zijn muziek de aandacht verleggen en weet als geen ander een feestje bouwen, maar ook inspireren en mensen helpen met serieuze tracks. “Ik heb keihard gewerkt om dit album tot stand te brengen. Voor mezelf maar ook voor mijn fans.“ aldus Jebroer. ‘Jebroer - ELF11’ komt uit op 11 november. 

Tracklist
1. Als We Gaan (Rät N FrikK) 
2. Bruh (Boaz van de Beatz) 
3. Tot Ik Grijs Ben (Reverse) 
4. Van Ons (Russo) 
5. Dat Is Dom (Wiwek) 
6. Vreemde Vogel (Jack Shirak) 
7. Niet Alleen (Cesqeaux) 
8. Wij Zijn Alles (Alvaro) 
9. Sterk (Yung Felix) 
10. Wat Moet Je Van Me (Dirtcaps) 
11. Kind Van De Duivel (DJ Paul Elstak) 

Dancevenue verloot 3 exemplaren van deze knaller. Wil jij kans maken op 1 van de 3? Mail dan voor 1 januari naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Winnaars krijgen persoonlijk bericht. 

Share/Save/Bookmark