Nieuwe In Trance We Trust 19 compilatie gemixt door Kris O’Neil
Interviews
download
Nog steeds, met inmiddels 18 delen in de serie, verschijnt “In Trance We Trust” met de regelmaat van de klok, zoals nu met het majestueuze 19de deel. Kapitein achter de draaitafels is ditmaal de Deense DJ/Producer Kris O’Neil, die de 16 heetste titels van het moment aflevert, alles uiterst strak ondergebracht in een solide geconstrueerde live DJ mix met, zoals de traditie wil, een flinke reeks exclusieve titels zorgvuldig geselecteerd voor “In Trance We Trust, Volume 19”.
Kris O’Neil (geboren te Holbæk, Denemarken, 1986) begon zijn DJ carrière op 15 jarige leeftijd; het directe resultaat van zijn succesvolle radioprogramma, getiteld “In Da Mix”, wat hij presenteerde op een lokaal radiostation. Sinds die tijd, zoals het ook in Kris’ biografie staat, heeft hij al in meer landen opgetreden en voor meer artiesten geproduceerd en geremixt dan de meeste DJ’s in hun hele bestaan.

Wereldwijd bekend en bejubeld door promotors vanwege z’n unieke stijl op het gebeid van electronic dance music, strakke mixtechniek en energieke enthousiasme achter de draaitafels behoort de Deense Kris O’Neil tot de snelst groeiende talenten uit Scandinavië. Zijn singles "Paid My Douche", "Those Mornings", “No Porn Intended” (met JPL) of "Swingersclub" (met Niklas Harding) deden het allemaal ongekend goed, net als zijn remixes van “Closer” (JES), “Promises” (Andain) en “What You Want” (Daniel Wanrooy met Melissa Mathes). In de afgelopen anderhalf jaar leverde Kris de mixcompilaties "Summer 2010", "Summer 2011", "Winter 2011" af op Black Hole Recordings en recentelijk nog ging hij los met "Winter 2012”, terwijl hij in de tussentijd al z’n tijd en energie stak in de voorbereiding van z’n set voor “In Trance We Trust, Volume 19”.

Met zijn nu eigen volume 19 in de serie presenteert Kris O’Neil een waanzinnige tracklist van 16 tracks, allemaal gemixt zonder edits of andere digitale ingrepen, waarmee hij zichzelf subtiel toevoegt aan z’n voorgangers uit de In Trance We Trust ‘Hall of Fame’, zoals Carl B, Mark Norman, Cor Fijneman, Ton T.B., Bobina, DJ Observer & Daniel Heatcliff, Virtual Vault en vele anderen. “In Trance We Trust, Volume 19” gemixt door Kris O’Neil is zoals te verwachten een mixcompilatie van wereldklasse die elke zaal en hal vult met top trance tracks van George Acosta, Andain, Maor Levi, Marcel Woods, Cosmic Gate, Mat Zo, Bobina, Andy Duguid, Allure en nog veel meer. Voor elke fan en verzamelaar een absolute must.

Tracklist
01. The Attic ft. Oh Laura! - Release Me (Dr. Kucho! Remix)
02. Allure ft. Henrik B - Mariestad (Kiholm & Kris O'Neil Remix)
03. Cosmic Gate & Jes - Flying Blind (Tom Fall Remix)
04. Motif ft. Hannah Magenta - Never Let Go (Boyan & Boyer Remix)
05. George Acosta - To The Sky (Gerry Cueto Remix)
06. Marc Marberg with Kyau & Albert - Robotron
07. Mat Zo ft. Linnea Schossow - The Sky (Club Mix)
08. Daniel Wanrooy & Blake Lewis - Stay In The Moment (Alex Kunnari Remix)
09. Danilo Ercole ft. Roberta Harrison & Steven Taetz - Meet You Where You Are (Ryan Mendoza Remix)
10. Maor Levi - Won't Say No
11. Andain - Much Too Much (Mike Shiver Remix)
12. Andy Duguid ft. Shannon Hurley - I Want To Believe
13. Marc Simz - Forbidden City (Marc Simz & Aerofoil ReDub)
14. Joint Operations Centre & Full Tilt - Full Gear
15. Marcel Woods - The Bottle (Marcus Schössow Remix)
16. Bobina - Diamond Hell (Wezz Devall Remix)


Share/Save/Bookmark