Robbie Rivera presenteert nieuw artiestenalbum "Dance Or Die"
Interviews

Black_Hole_CD_90_800

Robbie Rivera, nog altijd een van de meest gevraagde DJ/Producers ter wereld, presenteert zijn langverwachte artiestenalbum “Dance Or Die”. Het album staat vol met nieuwe, originele Rivera tracks, inclusief de hitsingle met Wynter Gordon “In The Morning” en geeft alle ruimte aan de beste vocalisten in de wereld van electronic dance music (EDM) van het moment. In de pers hebben critici de release al als Robbie Rivera’s meest innovatieve en energieke album van z’n carrière omschreven. In die zin is “Dance Or Die” niet zomaar een titel. Het is een bevel.

Op het album werkt Robbie samen met zangers als Blake Lewis, Steve Edwards, Lizzie Curious, Sue Cho, Wynter Gordon, Mr Eyez, Jaba en JES. De single "Turn It Around", waarin de vocalen door JES worden verzorgd, scoorde
al de 5de positie in de ‘MTV Buzzworthy's list of 5 Must Hear Pop Songs of the Week’ en de electro knaller "Makes Me Feel Good," piekte op de 8ste plaats van Beatport's Electro House chart.

Interview
In een recent interview legde Rivera zijn positieve opwinding over de albumrelease uit: "Dit is gewoon mijn beste artiestenalbum tot nu toe. In begon eraan in mijn studio op Ibiza in de zomer van 2011 en maakte het af in Miami. Ik heb elke afzonderlijke track getest tijdens mijn eigen DJ sets om te checken welk effect ze hadden op de dansvloer. Ik kan nu maar één ding zeggen: Mission Accomplished."

En het moet gezegd worden als je de hele tracklist van het album luistert: Robbie Rivera heeft zijn strakke productietechnieken perfect laten samensmelten met de eisen die men tegenwoordig aan goede EDM stelt. Het is het goede huwelijk tussen moderne electro en zijn eigen progressive sound die ook nog eens naadloos over kan gaan naar pop, met tracks als “In the Morning” featuring Wynter Gordon en “It’s A Feeling” featuring Lizzie Curious en dan in hetzelfde tempo doordendert met echte hard-hitting electro in nummers als ”Dance Your Ass Off” featuring Mr. Eyez. En dan hebben we ’t nog niet gehad over de tribal versie van “Forever Young”.

Robbie Rivera heeft in de loop der tijd al flink gescoord met hitsingles als "We Live For The Music", "Rock The Disco", "Let Me Sip My Drink" en vele anderen; hij liet de concurrentie ver achter zich met zijn vorige album "Closer To The Sun" en zijn succesvolle "Juicy" mixcompilaties en bevestigt nu wederom zijn reputatie van ‘hardest working man in EDM’ met dit nieuwe album. Als het om zijn toekomstplannen gaat leeft Robbie Rivera volgens zijn vaste motto: “I'll keep making quality music, period". En kwaliteitsmuziek is precies wat we geserveerd krijgen op "Dance Or Die".

Tracklist:
01. In The Morning (featuring Wynter Gordon)
02. All We Are (featuring Blake Lewis)
03. Turn It Around (featuring JES)
04. Dance Your Ass Off (featuring Mr. Eyez)
05. Been So Long (featuring Jaba)
06. Zoomas (with David Solano)
07. Miami
08. It’s A Feeling (featuring Lizzie Curious)
09. I Want More (featuring Steve Edwards)
10. Makes Me Feel Good
11. Ding Dong (with Tommy Lee & DJ Aero featuring Sue Cho) (Main Mix)
12. Starlight
13. Forever Young

 

Share/Save/Bookmark