Renvo wint SEAT DJ Contest!
Interviews
P1060306

Een maandenlange zoektocht van SEAT naar nieuw Nederlands DJ-talent bereikte donderdagavond 28 juli in de Westerunie in Amsterdam een zinderend hoogtepunt. Onder het toeziend oog van’s werelds nummer 1 DJ Armin van Buuren en Dancevenue’s verslaggevers Linda van der Mespel en Melissa Mooijman, streden de twee finalisten Renvo en Di Vasco tijdens The Final Battle op het scherpst van de snede om de titel SEAT’s Next DJ 2011 te bemachtigen.

De avond werd gepresenteerd door de 538 DJ Jeroen Nieuwenhuize. De twee finalisten werden voorgesteld aan de hand van een film op een groot scherm. Renvo en Di Vasco waren naar Ibiza geweest om alvast een voorproefje te krijgen van het echte werk. Ze mochten draaien in de wereldberoemde discotheek Space. Ook in Nederland konden zij zich bewijzen. Op ‘A State Of Trance 500’ in de Brabanthallen draaiden zij eerder al voor een groot publiek. En beiden hebben al een eigen single met videoclip opgenomen. Van plankenkoorts kon dus geen sprake zijn.

Skills tonen
Allereerst mochten de Renvo en Di Vasco apart van elkaar drie kwartier lang hun skills laten zien. DJ Renvo had als eerste gelegenheid het publiek in te pakken. Familie, vrienden en kennissen en natuurlijk ook fans waren gekomen om hun favoriet te steunen.
DJ DiVasco volgde direct DJ Renvo aan de beurt. Het publiek ging helmaal los en je kon merken dat DJ DiVasco meer fans had meegenomen.

Nadat de DJ’s apart van elkaar gedraaid hadden, was het tijd voor de ultimate battle. Het strijden om de titel had zijn laatste uur geslagen. Beiden lieten nog één keer hun allerlaatste beats door de zaal knallen. De tijd was om en de spanning was om te snijden..
The one and only Armin van Buuren mocht de prijs: ‘SEAT’S NEXT DJ’ uitreiken aan één van de gespannen jongens.

En de winnaar is....
Uiteindelijk maakte kersverse vader en ’s wereld nummer 1 DJ Armin van Buuren aan het eind van de avond zijn opwachting op het podium van de Westerunie om het beslissende oordeel van de jury te vertolken. In het bijzijn van zo’n 1.000 uitgelaten bezoekers, fans die geselecteerd werden uit de bijna 100.000 bezoekers van de campagnewebsite
www.seatnextdj.nl waarvan een groot deel ook daadwerkelijk een stem op één van de twee finalisten uitbracht, riep Armin uiteindelijk Renvo tot winnaar van SEAT’s Next DJ uit.

Armin van Buuren:“De afgelopen maanden heb ik alle deelnemers aan SEAT’s Next DJ op de voet gevolgd en kunnen beoordelen. Met als absoluut hoogtepunt het optreden van Renvo en Di Vasco in de Main Room van Club Space, waar ik deze zomer zelf ook residence heb tijdens de woensdagen op de
Be@Space parties. Wanneer je twee finalisten van zo dichtbij volgt, valt het niet mee om tot een winnaar te komen. Dus complimenten aan de jury! Ik wens Renvo en Di Vasco beiden heel veel goeds in hun DJ – carrière!”

Na afloop was er nog ruimte voor een praatje en een foto. Armin van Buuren poseerde samen met de winnaar DJ Renvo voor de fotografen. Het was een avond om nooit meer te vergeten.

Linda van der Mespel & Melissa Mooijman (op de foto met winnaar Renvo en Armin van Buuren)

 

Share/Save/Bookmark