Miss Monica is housemuziek
Interviews
ImageAls je op het punt staat om een interview af te nemen, is er altijd een bepaalde gezonde spanning... behalve als dat interview met Miss Monica is. Deze leading lady in de house muziek interviewen  staat altijd garant voor een geweldig gesprek met inhoud, nieuwtjes, feitjes , weetjes en natuurlijk een gulle lach. Op naar Rotterdam dan ook waar ik de draaiende helft van de stereo divas ontmoet. In een goed interview blik je natuurlijk ook even terug in het verleden, maar in dit geval doen we dat niet te lang, want er gebeurt zoveel in de carierre van Miss Monica dat we maar beter naar voren kunnen kijken! ImageMiss Monica

 

Als je op het punt staat om een interview af te nemen, is er altijd een bepaalde gezonde spanning... behalve als dat interview met Miss Monica is. Deze leading lady in de house muziek interviewen  staat altijd garant voor een geweldig gesprek met inhoud, nieuwtjes, feitjes , weetjes en natuurlijk een gulle lach.

 

 

Op naar Rotterdam dan ook waar ik de draaiende helft van de stereo divas ontmoet.

 

In een goed interview blik je natuurlijk ook even terug in het verleden, maar in dit geval doen we dat niet te lang, want er gebeurt zoveel in de carierre van Miss Monica dat we maar beter naar voren kunnen kijken!

 

Aan de vooravond van Monica's 25e verjaardag ( ja alweer ja!!!) kreeg ik nog even snel wat info doorgespeeld zodat ik me voor kon bereiden op ons gesprek, en mijn mond viel open van verbazing bij het lezen van de volgende regel : Tijdens de kick-off van Astoria Lounge zal er een cross-over gemaakt worden tussen dance en klassieke muziek. Hierbij worden 2 door Miss Monica samengestelde mixen, in samenwerking met een 43 koppig strijkers orkest uitgevoerd....

Jullie zullen begrijpen dat ik hier graag meer over wilde weten

 

Ik ben door Astoria Events benaderd om hun vaste DJ te worden en om dan tijdens een paar edities per jaar op zeer bijzonder locaties een optreden te verzorgen met een orkest samen, met een speciaal muziek thema. Voor deze eerste editie is dat dus HOUSE MEETS BACH & BEETHOVEN ; klassieke muziek dus. Ik hoefde geen seconde na te denken over deze aanbieding, als muzikale ziel is dit echt de ultieme uitdaging en beleving voor mij. Het arrangeurs duo AUDIO ART COLLECTIVE heeft dus over mijn 2 mixen (van elk 30 minuten) een gehele nieuwe klassieke compositie geschreven, en deze gaan we dus uitvoeren. Het wordt dus niet echt stukjes Bach en Beethoven op een house beat! AUDIO ART COLLECTIVE is normaal niet actief in de dance, ze zijn befaamd in de filmmuziek industrie, waar ze al eerder eens een gouden kalf hebben gewonnen. Wat ik ook enorm leuk vond, is dat de dirigent en verschillende spelers van het orkest een Miss Monica fan zijn, dus zowel voor hen als voor mij, zal het een inspirerend optreden worden. Ik heb al veel gezien en gedaan in 15 jaar ; maar dit is ongekend !

 

Ik zeg wow!!! Ofdat dit al geen gaaf nieuws is gaan we gewoon nog even verder... 

Miss Monica gaat vanaf nu met MC Bunty de STEREO DIVAS vormen en zullen onder deze naam een aantal geweldige feesten gaan bezoeken waar ze de mensen versteld zullen laten staan van de chemie die tussen beide diva's is : Ik neem aan dat deze samenwerking is gekomen nav jullie samenwerking tijdens de Absolutely Stereo avonden die tot 2007 hebben plaatsgevonden, maar wil graag weten wat jullie verwachten neer  te gaan zetten op locatie:

 

Bunty en ik treden al wat jaartjes op samen,  het is begonnen in 2004 @ Las Palmas in Rotterdam, in die tijd stonden we ook al samen op Dance Valley. Met mijn eigen zielekindje en clubavond Absolutely Stereo ; werd voor mij heel duidelijk, en voor Miss Bunty ook, dat wij het allebei geweldig en muzikaal uitdagend vinden om samen op te treden. Als we samen optreden is het absoluut een verlengstuk van onze creatieve ziel! Nu noemen we ons dan ook de STEREO DIVAS. Naast dat we onze vaste PUMP UP THAT STEREO clubnights gaan hebben, zullen we ook gastoptredens doen, zo sluiten we dan ook deze zomer af op de festivals  : BEACHBOOM op het Noordzeestrand in Brouwersdam en XXL in Middelharnis. Ook zijn we de komende maanden te gast bij verschillende clubs : M in Brede , Desire! @ Incasa in Leiden en Club PLanet in Uitgeest.

 

In 2007 kwam er zoals eerder gemeld een einde aan de Absolutely Stereo clubavond, op een toch wel heel onverwachtse moment voor vele mensen, en opeens vol trots presenteer je nu je nieuwe clubavond PUMP UP THAT STEREO die plaats zal gaan vinden in Outland Rotterdam, waar Miss Monica en MC Bunty als  Stereo Divas elke maand weer de pannen van het dak zullen rocken. Monica, ik las in het persbericht dat je de eerste editie op 22 maart als Birthday-Bash begint en ik kan niet anders dan stellen dat je jezelf (en de bezoekers) een heerlijk kadootje heb gegeven....

Miss Monica & MC Miss Bunty, Laidback Luke, Chris Rox ,Rene Amesz, Leroy Styles, Jasper Clash en DJ Desiray

Ik zeg dat beloofd wat....

Welke kant wil je op met deze nieuwe Miss Monica avond en wat kunnen we nog meer voor heerlijke namen verwachten???

 

Ik ben heel blij, met mijn nieuwe partners in crime, om  PUMP UP THAT STEREO  te gaan doen. Het is een landelijk concept met als thuisbasis Outland in Rotterdam. We gaan Outland helemaal omtoveren met dik geluid en vet licht, en gerze visuals met deco, en natuurlijk MUZIEK ; house zoals house ooit oorspronkelijk bedoeld is! Elke editie met interessante nationale- en internationale gast dj's. Ook krijgt nieuw talent een kans op onze avond. En natuurlijk gaan Bunty en ik weer het dak eraf blazen, we moeten onze reputatie hooghouden ;-)

 

 

1 ding staat vast... Miss Monica staat niet stil en is ook zeker niet in een noemer te vangen... Ik zeg Miss Monica is housemuziek en housemuziek is Miss Monica!!!!

 

Spangen

 

Voor meer info check ook de websites :

 

www.djmissmonica.nl

 

www.stereodivas.nl

 

 

Share/Save/Bookmark