Interviews
Première I AM HARDWELL ‘Living The Dream’
Interviews
HarddieOp dinsdag avond 13 oktober 2015 was het zover. In het Tuschinski Theater in Amsterdam was de première van de nummer 1 van de wereld, DJ HARDWELL met zijn nieuwste film ‘I AM HARDWELL, Living The Dream’. Dancevenue stond voor deze bijzondere gelegenheid naast de rode loper om erachter te komen waarom deze film de moeite waard is.
Lees meer...
 
Sunnery James & Ryan Marciano: “Sexy By Nature is freakin’nieuws!”
Interviews
Sunnery-James-Ryan-Marciano2Ze behoren in de top 10 van beste DJ’s van Nederland en staan op 4 en 5 april in Amsterdam en Rotterdam met hun nieuwe concept Sexy by Nature. Dancevenue was te gast op de persdag van de wereldberoemde Nederlandse DJ’s Sunnery James en Ryan Marciano, zij vertellen enthousiast  over het nieuwe jasje dat zij met Sexy by Nature aantrekken. “Olsdkool maar toch is het weer iets freakin’ nieuws”, aldus de twee sympathieke vrienden.
Lees meer...
 
Dancevenue in gesprek met Hardwell
Interviews
hardwellOp zijn 14e tekende hij zijn eerste platencontract en sindsdien is het ontzettend hard gegaan met de carrière van Robbert van de Corput, wereldwijd bekend als DJ Hardwell. Zijn kenmerkende sound is wereldwijd te horen op de grootste festivals en locaties. Hardwell’s nieuwste cd ‘Revealed vol 4.’ komt binnenkort uit en beloofd opnieuw een ware hit te gaan worden.  Net terug uit Ibiza en nu voor een paar dagen in Nederland. Hardwell maakt een gaatje in zijn overvolle agenda voor een interview met Dancevenue.
Lees meer...
 
DJ Miss Nine, een inspirerende vrouw met wereldklasse!
Interviews
Miss_NineKristin Schrot, bekend als DJ Miss Nine, timmert flink aan de weg en is bezig om de wereld te veroveren. Deze wereldberoemde DJ reist alle landen af om haar sounds te kunnen delen met het publiek. Ondanks haar drukke schema, heeft Miss Nine opnieuw een gaatje in haar agenda vrij kunnen maken voor een interview met Dancevenue. Openhartig en inspirerend vertelt Kristin over haar belevenissen, avonturen en ambities.
Lees meer...
 
DJ René maakt entree op Soulheaven
Interviews
Dj_ReneRené van der Mespel, beter gezegd ‘DJ René’ komt uit Rijswijk en is 20 jaar oud. Nog niet heel bekend, maar dat zou zomaar eens kunnen gaan veranderen. Soulheaven staat voor hem op het programma, z’n grootste feest tot nu toe. Druk met alle voorbereidingen. Desondanks heeft hij in z’n drukke werkschema een gaatje gevonden voor een interview met Dancevenue.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 8