Home Redactie
Redactie
DJ Jean en zijn Madhouse
Interviews
DJ Jean tijdens het dancevenue interview met Emina Dinsdagavond ergens long agoo, 20:00: Eem, wat heb je donderdagmiddag te doen? - Nou gewoon, werken... Kun je een paar uur vrijmaken aan het eind van de middag? - Hoezo? Is het belangrijk? Je mag een interview doen met DJ Jean.... - [totally flabbergasted] Oh ok....ik ga m'n best doen..... ("YESSSSSSsssssss yes yes yes" gaat er door mijn hoofd) Het is dan ook wel een goed moment voor een interview, aangezien DJ Jean op 21 februari 2009 met een vette line-up een superfeest geeft in Ahoy'. Geen solo-project, maar een reeks van DJ's die wel, op z'n zachtst gezegd, een feestje weten te bouwen. Donderdagmiddag 29 januari 2009, 16:15; de lobby van The Westin Hotel in Rotterdam: Sippend aan een kopje thee wachten we totdat we naar boven mogen om DJ Jean aan ons vragenvuur bloot te kunnen stellen. Mijn eerste grote interview en ik heb geen greintje spanning! Eenmaal boven maken we kennis met DJ Jean. Wat een superaardige vent is het! We ploffen neer op de bank en ik begin, met gepaste zenuwachtigheid, aan het interview....
Lees meer...
 
Ibiza Lounge Volume 3
Recensies
9200000092544300Een uitermate geschikt album om na een drukke dag ’s avonds op de zetten om even heerlijk even weg te dromen onder het genot van een lekker drankje of tijdens een zonnige stranddag op weg te dromen met muziek van o.a. Matt Simons, Lost Frequencies, Chicane afgewisseld met heerlijke sounds van Kygo, Maan & Heavn.
Lees meer...
 
Hardwell Presents Revealed Vol 8
Recensies
Na het grote succes van de eerdere edities kondigt Hardwell dan eindelijk ‘Volume 8’ aan van de ‘Hardwell presents Revealed’ serie. De laatste in deze reeks geeft een goed beeld van de meest recente Hardwell DJ sets, met 80 minuten energieke en pure dancefloor anthems. Waar de fans ‘Hardwell presents Revealed Volume 8’ ook zullen luisteren: een ‘instant party’ is gegarandeerd!
Lees meer...
 
Dominator Festival - Maze of Martyr
Partyreports
9200000078953210Dominator Festival is al jaren wereldwijd hét nummer 1 hardcore festival en staat als vaste prik in de agenda van de trouwe hardcore liefhebbers. Inmiddels uitgegroeid tot een festival met 7 stages, vertegenwoordigd Dominator vrijwel alle kanten van de hardcore scene en trekt al jaren 50.000 bezoekers per editie.
Lees meer...
 
Toffler presents Luigi Madonna
Partyreports
Daar gaan we een mooie avond tegenmoet. Eerste keer Toffler en dan ook nog eens met Luigi Madonna. Wat kan iemand nog meer willen op haar vrijdagavond? Onder normale omstandigheden zou ik thuis zitten met een brak hoofd om uit te rusten van studentenavond op het Plein, maar vandaag niet! Al een tijdje keek ik hiernaar uit. Luigi Madonna. Een regelrechte drumcode-held. Nog niet zo lang geleden had ik hem ook nog gezien op ade, maar dan in de Gashouder op Awakenings Drumcode. Ook een perfect geslaagd avondje en dan nu weer. Ik kan mezelf zonder twijfel een bofkont noemen. Totdat we de trein missen. Helaas.
Lees meer...