Home Nieuws Releases Grootse verjaardag Elvis
Grootse verjaardag Elvis

3465Op donderdag 8 januari 2015 was ie jarig en vierde hij zijn 80ste verjaardag. De man met de olympische heupen, de zwoele blik en een stem als een engel, Elvis Presley. De engel daalde deze avond speciaal af om zijn 80ste verjaardag te vieren. Voor zo’n 500 gasten gaf hij een geweldige show in de Rijswijkse Schouwburg.

 

Elvis – The 80th Anniversary Concert
Overal ter wereld wordt Elvis’ verjaardag door de beste Elvis tribute-artiesten gevierd. Ben Thompson en Chris Connor brachten donderdag Elvis de Pelvis weer tot leven. In de theatershow ‘Elvis – The 80th Anniversary Concert’ namen zij de gasten mee op een swingende muzikale reis. Van de rauwe energieke jaren 50, het gepolijste vakmanschap uit de jaren 60, naar de glitter van Las Vegas in de jaren 70.

Artist Of The Century
Elvis, officieel uitgeroepen tot Artist Of The Century, maakte in 3 decennia wereldwijd furore. De 20-jarige Ben Thompson en Engelsman Chris Connor laten al zijn grote wereldhits in de unieke show voorbij komen. Thompson is gekroond als ‘The King’ van ‘Tupelo's Ultimate Elvis Tribute Artist competition’. Eerder won hij al ‘Europe's Tribute to Elvis’.
De gelijkenis tussen Engelsman Chris Connor en Elvis is zeer opmerkelijk te noemen. Chris is een snel rijzende ster en stond onlangs als eerste Elvis Tribute Artist uitverkocht in het prestigieuze London Palladium. Ook Chris ontvangt de nodige prijzen voor zijn optredens.

King of Rock-'n-Roll
Elvis Presely is wereldwijd bekend onder de bijnamen The King of Rock and Roll of kortweg The King. Elvis is een van de personen die een belangrijke rol gespeeld hebben in de doorbraak van de rockabilly en daarmee rock-'n-roll. Hij geldt als een van de succesvolste en populairste soloartiesten aller tijden en is de bestverkochte soloartiest aller tijden. Tijdens zijn leven verkocht hij in totaal 500 miljoen platen.  Helaas overleed The King of Rock-‘n-Roll overleed op 16 augustus 1977 in Memphis.

 Share/Save/Bookmark