Home Nieuws Festivals Beleef Tomorrowland op dvd!
Beleef Tomorrowland op dvd!

Tomorrowland_DVDDe dvd ‘This Was Tomorrow’ laat indrukwekkende beelden zien van de Tomorrowland-festivals in België, Brazilië en Amerika. In de 77 minuten durende film komen de verhalen van festivalgangers, de aanwezige artiesten en de diverse mijlpalen van het festival aan bod. Afgelopen jaar konden bezoekers van het festival op maar liefst drie continenten genieten van Tomorrowland.

Na het tienjarige jubileum in België in 2014 en de oversteek van het festival naar Amerika werd het meest recente hoofdstuk van het magische sprookje in Brazilië geschreven. Naast de beelden van Tomorrowland op alle locaties toont de film de ontmoeting tussen Tomorrowland en UN Secretaris-Generaal Ban Ki-moon. Tevens zijn er exclusieve interviews met de beste DJ’s van de wereld te zien, waaronder David Guetta, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Marky, Steve Angello en vele anderen. Meer dan honderd mensen hebben een jaar lang gewerkt aan ‘This Was Tomorrow’. De DVD laat zien dat Tomorrowland zoveel meer is dan alleen een festival, het is een uniek symbool geworden van een eenheid die mensen over de hele wereld verbind. 

 

Over Tomorrowland
Tomorrowland is een van de grootste festivals ter wereld. In 2014 vierde het festival haar tienjarige jubileum in Boom, België met twee festival weekenden. Tevens konden liefhebbers van Tomorrowland terecht in Chattahoochee Hills (Atlanta, Amerika). In 2015 werd daar de locatie in Brazilië aan toegevoegd. Met bezoekers van over de hele wereld is Tomorrowland een toonaangevend wereldwijd festival. 

Wil jij kans maken op deze dvd? Mail dan voor 1 maart naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en like ons op Facebook. We verloten 3 stuks onder de deelnemers. 

https://www.youtube.com/user/TomorrowlandChannel
https://www.facebook.com/tomorrowland/
https://twitter.com/tomorrowland 
https://www.instagram.com/tomorrowland/ 

Share/Save/Bookmark