Home Nieuws Festivals Dancevenue bezoekt Amnesia Beach Festival Curaçao
Dancevenue bezoekt Amnesia Beach Festival Curaçao

1005973_562505113796271_161100738_n1Op zaterdag 6 juli vloog Dancevenue naar het zonnige Curaçao, om het jaarlijkse Amnesia Festival van dichtbij te bekijken. Het grootste evenement van het eiland vond plaats bij Beachclub Wet & Wild op Mambo Beach. Het bruisende feest startte om 12 uur ’s middags en eindigt om middernacht met een knallende vuurwerkshow.

Tijdens het festival waar Love, Respect en Dance centraal staan, zijn twee stages: de electric beach en urban grounds. Op de electric beats stonden DJ’s Michael Mendoza,  Skitzo Frenic. Nebwani, Maarten Schakel, Jack Joey Bananas, Luuk Roks, and many more. Voor het publiek dat zich meer thuis voelde in de urbanscene kwamen onder andere DJ Outkast, Tony Montana en Dirty Omi. Het podium van electric beach was gebouwd in de zee, wat zorgde voor spektakel.

Zon zee en strand & cocktails
Het zongebruinde publiek hadden hun slippers, bikini’s en zwembroeken aangetrokken en stonden te feesten met de voeten in het water. Het ultieme zomergevoel komt direct naar boven wanneer je op het witte strand staat en uitzicht hebt op de blauwe Carribische zee. De cocktails vliegen je om de oren en happy our was overduidelijk het favoriete moment van de vakantiegangers.

Stampen in het zand

De beste beats van dit moment werden gedraaid en alle bekende nummers kwamen langs. De honderden feestgangers gingen helemaal los en er werd flink in het zand gestampt.
Eén van de hoofdorganisatoren van het Amnesia Beach festival vertelt: ‘’Dit is tot nu toe het grootste feest van Amnesia, maar dit is nog maar het begin!’’.
Dat beloofd wat voor de toekomst!

Amnesia Beach Festival Curacao; het twaalf uur durende feest, die je zeker een ‘amnesia’ kan bezorgen.
Linda van der Mespel

Share/Save/Bookmark