Home Nieuws Festivals Turn Up The Beach bezoekers beleven de zomer!
Turn Up The Beach bezoekers beleven de zomer!
turnBezoekers van Turn Up The Beach zijn op 14 juli getrakteerd op een geweldig zomers strandfestival. Van 13.00 tot 23.00 uur zorgden diverse populaire DJ’s voor muzikaal entertainment van top niveau op twee verschillende podia. Met als hoofdcadeau dat het de hele dag droog bleef en de zon vaak aanwezig was om de feestgangers te verwarmen. Het was een onvergetelijke zomerdag in IJmuiden aan Zee.

Niels van Baarlen, Event Manager Radio 538: “Ondanks de weersvoorspelling scheen de zon letterlijk en figuurlijk vandaag. Turn Up The Beach was zo goed als uitverkocht en we zijn trots dat de bezoekers en de DJ’s deze tweede editie wederom tot een groot succes hebben gemaakt. Op naar volgend jaar!”
 

Turn Up The Beach cd
Voor wie nog niet genoeg heeft van Turn Up The Beach of het strandfestival moest missen, is vanaf vandaag de CD overal verkrijgbaar. De dubbelaar staat vol met de beste tracks die vandaag te horen waren, waaronder de laatste hits van Afrojack, Hardwell, Tiësto, Quintino, Bingo Players, Nicky Romero, Sidney Samson en vele anderen. Meer informatie: www.turnupthebeach.nl

Winactie
Radio 538 stelt 2 exemplaren van deze heerlijke compilatie beschikbaar. Wil jij hem binnenkort in je brievenbus? Mail dan naar Cindyboy@dancevenue en vermeld waar Turn up the Beach 2012 plaats vond. Winnaars krijgen 10 augustus bericht.  

Share/Save/Bookmark