Home Nieuws Festivals DUTCHWEEK FESTIVAL 2012: THE COUNTDOWN!
DUTCHWEEK FESTIVAL 2012: THE COUNTDOWN!

DutchweekDe Dutchweek Festival van dit jaar zit nog bij iedereen vers in het geheugen. Na een meer dan legendarische week en het succes van dit jaar is de organisatie achter de schermen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar. Dit mag natuurlijk niemand missen en daarom worden de krachten gebundeld om met alle Dutchweek fans af te tellen naar volgend jaar. Tijdens de kick-off van het Indoor seizoen op zondag 9 oktober is er de officiele Dutchweek Festival 2012 Countdown powered by Latin Lovers. Uiteraard zal dit op een fantastische locatie zijn: Snowworld Zoetermeer!

Zondag 9 oktober wordt dus een keiharde datum om in je agenda te zetten. Met zijn allen voorbereiden op de Dutchweek van 2012 en nog even weer nagenieten van het festival afgelopen mei in Val Thorens. Alle kippenvel momentjes zullen uiteraard weer terug komen en met een dikke line-up zoals je van de Dutchweek gewend bent gaan we geschiedenis schrijven tussen de sneeuw van Snowworld. De line up zal bestaan uit een selectie deejays die hebben gedraaid tijdens de Dutchweek Festival 2011 zoals oa Roog, Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash, Undercontrol en MC Roga! Ook zij hebben nu al laten weten onwijs veel zin te hebben om samen met het meest uitzinnige publiek weer even alle legendarische momenten van dit jaar terug te halen en om samen uit te kijken naar het festival volgend jaar mei!

Kick-off Indoor seizoen
Op zaterdag 8 oktober gaat het Indoor seizoen 2011 weer van start in Snowworld Zoetermeer. Op deze kick-off is er is van alles mogelijk qua indoor en er staan verschillende testcentra's. Alle ski -en snowboardliefhebbers kunnen voor een speciale prijs voor maar 10 euro allerlei nieuwe type skies en/of boards uitproberen en natuurlijk is er nog veel meer.  Of je nu een gevorderde skier bent of een beginnende, voor iedereen is er wat wils! Ook op zondag 9 oktober kun je gebruik maken van al deze aanbiedingen.

The Countdown en een uurtje skien of boarden
Zoals al eerder vernoemd, zal er op zondag 9 oktober een echte "Countdown" plaatsvinden voor het Dutchweek Festival 2012. Het feest zal beginnen vanaf 17.00uur en de entree bedraagt maar 10 euro. Wil je deze dag iets eerder komen om je kunsten uit te proberen op de piste? Ook dit is mogelijk en dan kun je voor 15 euro een combi ticket kopen voor een uurtje skien of snowboarden en daarna heb je ook toegang tot The Countdown. De deuren van Snowworld zijn op deze dag geopend vanaf 08.00 en je kunt de piste betreden tot 00.00uur.

Speciale Earlybird actie!
Speciaal voor de vroege beslissers hebben wij een unieke earlybird actie. Vanaf nu zijn ook de passe partouts voor de Dutchweek Festival 2012 Val Thorens (28 april t/m 4 mei 2012) online gegaan. Wanneer je je passe partout vóór 9 oktober besteld krijg je automatisch een GRATIS kaartje voor The Countdown op zondag 9 oktober in Snowworld Zoetermeer (excl. skien / snowboarden) Wees er snel bij, want vorig jaar waren de passe partouts in een rap tempo uitverkocht. Wacht dus niet te lang, wij willen niemand teleurstellen! Kaarten zijn te bestellen op onze website www.dutchweekfestival.com

Ook zullen we tijdens The Countdown alvast starten met de voorverkoop van passe partouts kaarten voor de hele week tijdens de Dutchweek Festival 2012. Weet je nu al zeker dat je erbij bent de hele week dan mag je deze kans zeker niet missen. Zoals jullie weten waren namelijk alle passe partouts in de voorverkoop uitverkocht vorige Dutchweek en liep er storm op de kaarten!

Koninginnenacht Valtho
Dit jaar zullen we ook een te gek Koninginnenacht feest organiseren in de sporthal van het Centre Sportief in Val Thorens. Dit mega te gekke evenement is natuurlijk op zondag 29 april en begint om 20.00uur. Kun je dus meteen vanuit Bar 360 vanaf de piste feestend de sporthal in! Kaarten hiervoor zijn te bestellen op www.dutchweekfestival.com en kosten 10 euro per stuk. Ook heb je de mogelijkheid om een Passe Partout hiervoor te bestellen inclusief Koninginnenacht feest. Deze speciale actie kaarten kosten 40 euro. Dus eigenlijk heb je dan voor maar 5 euro entree tot dit te gekke event in de sporthal inclusief een Passe Partout voor de gehele Dutchweek Festival 2012 bij Bar 360!

Latin Lovers
Onze vrienden van Latin Lovers zullen qua sfeer en decor weer het beste van zichzelf laten zien. Een unieke combinatie van het meest vrouwvriendelijke feest in Nederland met al haar tropische en zomerse uitstralingen, gecombineerd in de fantastische ambiance en omgeving van Snowworld in Zoetermeer. Een nog nooit vertoonde combo wordt op deze zondag 9 oktober werkelijkheid en de palmbomen zullen deze dag letterlijk uit de sneeuw schieten! Waan je tijdens de beste wintersport tempratuur in een tropische omgeving!

Volg ons!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste nieuws omtrent de Dutchweek Festival 2012? Schrijf je dan in via de nieuwsbrief op www.dutchweekfestival.com en zorg dat je ons volgt via Twitter: twitter.com/dutchweekvaltho en als we dan toch bezig zijn met alle social media kun je ons ook meteen even opzoeken via Facebook.com/dutchweekfestival en als je dit leuk vindt, laat het ons weten!

Kortom, als échte Dutchweek liefhebber, fan en fanaat kun je eigenlijk deze dag en The Countdown niet missen. Met zijn allen gaan we er weer net zo'n uberdik feest van maken als op 2300 meter in Val Thorens!

Zondag 9 oktober
Dutchweek Festival 2012: The Countdown! Powered by Latin Lovers
17.00 - 01.00uur
Snowworld, Zoetermeer
Prijs Countdown: EUR 10,=
Prijs Countdown + 1 uur skien of snowboarden: EUR 15,=
Let op: wanneer je je passe partout voor de Dutchweek Festival 2012 vóór 9 oktober besteld krijg je automatisch een GRATIS kaartje voor The Countdown op zondag 9 oktober in Snowworld Zoetermeer (excl. skien / snowboarden)
Presale: www.dutchweekfestival.com
Line Up: Roog, Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash, Undercontrol, MC Roga

www.dutchweekfestival.com | www.footclub.nl | www.snowworld.nl

 

 

 

 

 

Share/Save/Bookmark