Home Nieuws Festivals
Festivals
Johan Gielen en dj Jean op nieuw Amsterdams 80’s, 90’s en 00’s outdoor feest
naamloosOp zaterdag 4 augustus strijkt er een nieuw festival neer in Amsterdam: We Gaan Terug Festival. Bekende dj’s nemen je mee terug naar de 80’s, 90’s en 00’s. En dat allemaal op het leukste festivalterrein: Thuishaven.  
Lees meer...
 
Club Ensuite – Bohemian Summer Festival
unnamedZaterdag 2 juli gaat het weer helemaal los in The Upperdeck in Naarden. Het team van CLUB ENSUITE strijkt dan weer neer in deze prachtige locatie aan het water. Deze organisatie staat voor kwalitatieve en exclusieve party’s en hebben zich door de jaren heen al vele malen laten zien dat ze fantastische feesten neer kunnen zetten. Kwaliteit en gezelligheid is waar zij voor staan.
Lees meer...
 
Beleef Tomorrowland op dvd!
Tomorrowland_DVDDe dvd ‘This Was Tomorrow’ laat indrukwekkende beelden zien van de Tomorrowland-festivals in België, Brazilië en Amerika. In de 77 minuten durende film komen de verhalen van festivalgangers, de aanwezige artiesten en de diverse mijlpalen van het festival aan bod. Afgelopen jaar konden bezoekers van het festival op maar liefst drie continenten genieten van Tomorrowland.
Lees meer...
 
Het Amsterdam Jazz Festival: Dulfers Choice!
hansdulferSoms maakt Dancevenue een uitstapje. Zo ook zondag 6 september. De derde editie van het Amsterdam Jazz Festival vond dit jaar plaats in de Amsterdam ArenA. Levende jazzlegende Hans Dulfer verleende, vanwege zijn 75ste verjaardag, zijn medewerking aan deze speciale editie.
Lees meer...
 
Wooferland 2015 maakt van opa’s weer pubers
naamloosAfgelopen zaterdag stroomde het Houtrak terrein bij Halfweg vol met duizenden dance-classics liefhebbers. In een stralend zonnetje hebben zij deze geweldige dag weg gedanst op vette beats van toen. De overwegend blije gezichten zorgden voor een relaxt sfeertje. Kortom Wooferland 2015 kan de boeken in als een topfestival!
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6