Home Nieuws Aankondigingen Oude Seks Bioscoop wordt Hotel Zimmerman
Oude Seks Bioscoop wordt Hotel Zimmerman
Vrijdagnacht 14 november opent 'Hotel Zimmerman' zijn deuren in een voormalige seks bioscoop in de oude binnenstad van Den Haag.

 Hotel Zimmerman is het nieuwe freaky party hotel van Nederland! Het nachtelijke en tikkeltje extravagante party hotel heeft 2 sterren ★ ★, en niet meer..., en er gebeuren dingen, die het daglicht niet altijd kunnen verdragen:-) Breng de nacht dus door in Hotel Zimmerman, en beleef vrijdag 14 november een hotelnacht, die je niet zo snel zal vergeten ;-)...


 

In de lobby op de begane grond word je de hele nacht getrakteerd op de knallende techno-electro van Fraulein Z, TanzMan, en AudioWitch. Via een geheime trap omhoog kom je op de zolder verdieping van het hotel, waar de extravagante gay minded organisatie 'Beamit', met o.a. Monsieur Electricien, MutMut en DJ Kraakgraag de hotelgasten zullen vermaken!...

 

Hotel Zimmerman - is de nieuwe avond in de nieuwe techno club Magistrat, gelegen in het oude monumentale pand aan de Kettingstaat 12, in hartje centrum Den Haag.
Hotel Zimmerman zal in 2015 een aantal keer exclusief als party hotel open zijn. Vrijdag 14 november is de primeur en enige editie in 2014. Mis deze overnachting dus niet! ;-)

Presale Tickets zijn slechts 9 euro (... het is per slot van rekening maar een 2-sterren hotel...;-)

Voorverkoop kan via de Facebook pagina van Magistrat
Aan de deur kosten de kaartjes iets meer.

Share/Save/Bookmark