Home Nieuws Aankondigingen Jebroer Presents Paranoia
Jebroer Presents Paranoia
9200000083433557
Jebroer werkte in het verleden al samen met o.a. Boaz van de Beatz, Mr Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 scoorde hij in samenwerking met Dirtcaps een hit met de single ‘Miljoenen’ en produceerde hij samen met Feest DJ Ruud ‘Duizend Nachten’. Ook zijn track ‘Banaan’ breekt door in het feestcircuit in zowel Nederland als België en komt zelfs nu nog regelmatig voorbij op bijna alle festivals.
Eind 2016 verscheen het album ‘ELF11’, met o.a. de megahit ‘Kind Van De Duivel’ met Paul Elstak en Dr Phunk. Inmiddels heeft de single inmiddels de Platina status behaald, met 17 miljoen streams, een #1 notering op iTunes en de Top 10 in België. De opvolger 'Engeltje' is inmiddels ook Platina. Jebroer staat de hele zomer vol met boekingen op de grootste feesten en festivals.
Op het album ‘Jebroer presents Paranoia’ staan maar liefst drie nieuwe tracks van de rapper!, met o.a. Outsiders, Lady Bee en Dutch Movement. Verder zal je ook van iedere artiest die zal performen op het event een track terugvinden die perfect aansluit op de ‘Paranoia’ sound; LNY TNZ, Dr Phunk, Mr Polska, Ruthless, Dirtcaps, Pyrodox, Cesqeaux, The Darkraver en Rät N FrikK. Ook voor als je niet bij het event kan zijn is dit een niet te missen album!

Tracklist

1. Dutch Movement, Outsiderz Jebroer - Adrenaline
2. Lady Bee Jebroer - After De After
3. Jebroer - Motjo
4. LNY TNZ & Ruthless & Jebroer - Paranoia
5. Dj Paul Elstak, Dr Phunk Jebroer - Engeltje
6. Jebroer, The Darkraver Outsiders - Vaderland
7. Scooter & Jebroer - My Gabber
8. Jebroer Dirtcaps - Miljoenen
9. Outsiders x The Darkraver feat. Jebroer - Helicopter
10. Wudstik Rät N FrikK - Door Hemel En Hel
11. LNY TNZ vs Boaz van de Beatz feat. Mr. Polska & Kalibwoy - Ravelord
12. Hardwell & Dr Phunk - Here Once Again
13. Quintino & Cesqeaux - Blow Up In Ya Face
14. DJ Mystery & Panic - Pussy B*tch
15. DJ Dano - PP

Dancevenue verloot 3 exemplaren van deze knaller. Wil jij kans maken op een exemplaar? Mail dan voor 1 november naar   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Gelukkigen krijgen een dag later persoonlijk bericht.

Share/Save/Bookmark